Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért jelzi rosszul a parancsi...

Miért jelzi rosszul a parancsikonjaimat a Windows?

Figyelt kérdés

Windows 7 oprendszer alatt egy vírusírtás után (ami nem talált vírust) a parancsikonjaim így néznek ki: [link]

A kis nyilacska jelzés helyén egy ikon lett. Minden működik frankón de eléggé idegesít hogy így néz ki... hogy lehet vissza állítani?

2013. febr. 17. 19:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
tettél fel mostanában valami témát a gépre??
2013. febr. 17. 19:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem. Ez nem gyári Win 7 hanem Windows 7 xDark 5.0 van fent... amikor feltelepítettem akkor még nem volt semmi gyík meg ezen kívül tényleg nem tapasztaltam semmi problémát. Már egy ideje xDark-ot használok és nem rég cseréltem le a 4.7-et erre az 5.0-ra.
2013. febr. 17. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:
És akkor még csodálkozol?? Ez a WIn7 DARK is egy házilag barkácsolt sz@r. Én fel sem tettem volna...
2013. febr. 17. 20:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy házilag barkácsolt szar, de én megvettem annak idején a gyári Win7 -et még 110 ezerért és ha azt fel telepítem akkor kb 2 hét után beszarik. Pedig nem használom semmi extrém dologra és tök mindegy hogy milyen gépre telepítem. Beszéltem informatikusokkal és ők azt mondták hogy szar az egész microsoft. Aztán feltelepítettem a dark-ot és sokkal strapabíróbb ;) úgyhogy szar vagy nem szar, akkor is jobban bírja mint az EREDETI WINDOWS 7 ULTIMATE
2013. febr. 17. 20:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez látszik is a kérdésedből hogy jobban bírja :DD

Adott egy sz@r oprendszer és abból beszerzel egy olyant amibe belenyúlt valaki és átvariált, kiszedett, kicserélt egy csomó dolgot amiről ő úgy gondolta hogy felesleges bele... Szuper!!!

2013. febr. 17. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Te magad írtad meg a kérdésre a választ!

"Ez nem gyári Win 7 hanem Windows 7 xDark 5.0 van fent..."

Komolyan mondod hogy eredeti Windows 7 helyett ilyen sz@rt használsz??

2013. febr. 17. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Érdekes nekem már 3éve Windows 7 Ultimate-m van (eredeti)

És semmi lassulás, problémám nem volt vele.. pedig nem csak én használom, hanem a család is.

2013. febr. 17. 20:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Adott egy sz@r autó amit elvileg mérnökök pakoltak össze és a legjobbat hozták ki belőle, erre beleb@szakodnak mindenféle f@szfej emberek, és egybőől jobban megy ;) ez nem válasz... ha senki nem tud semmi értelmeset akkor húzzon a f@szomba a chat-re beszólogatni másoknak, ahelyett hogy osztja az észt, de a választ amúgy nem tudja :)
2013. febr. 17. 23:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Töltsd le ez a progamot. ez helyrehozza Microsoft Fix it
2013. febr. 18. 15:11
 10/11 anonim ***** válasza:
62%

Ennyire nyomi nem lehetsz! Van egy agyonfoltozott oprendszered, ami véleményed szerint belepiszkálás nélkül is sz@r és most elvárod hogy valaki kitalálja a TAJszámodból, hogy mi annak az oprendszernek a baja amibe valaki belenyúlt és ha nem kapsz erre választ akkor még te sz@rozol.

Gratulálok!!!

2013. febr. 18. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!