IPhone vagy Windows Phone?
Van egy Lumia 520-am, és nagyon szeretem, de lassan megérik majd a cserére, és azon gondolkodom, hogy esetleg vennék egy iPhone 5-öt. A másik opció egy Lumia 730 lenne. Tudom, van árban különbség, az iPhone 2-szer annyi. És szeretem is a WP-t. De érdekel az új. Androidom is volt, az már soha nem kéne ezek után. Tetszik az iPhone dizájnja, kialakítása, tetszik a megjelenése, tetszik, hogy stabil. A céget magát mondjuk megvetem, amiért annyira lehúzzák az embereket, de maga a telefon tetszik. Az oprendszert is szívesen kipróbálnám. Ne ajánljatok nekem más telefonokat, főleg Apple oldalról ne! Ha Applet veszek, akkor csak iPhone 5. Az érdekelne, hogy ti mit használtok, meg vagytok-e vele elégedve, hogyan vélekedtek a másikról.
Ami fontos nekem a WP-ben, az az Office és a HERE Drive, de ahogy néztem megjelentek a hivatalos verziók iOS-ra is.
office az eléggé korlátozott iOS-en, ha jól tudom, ingyen csak olvasásra használható, bár én nem is szerkesztgetnék többoldalas dokumentumokat vagy powerpointokat telón, és a HERE Drive is kezdetleges, de ígéretesnek tűnik. A nokia most, hogy úgymond haragszik a microsoftra, sokkal jobban összpontosít arra, hogy iOS-en és androidon is jobban menjen a Here.
jelen pillanatban működik az offline navi, ellenben még nincs benne magyar nyelvű hangos utasítás.
én úgy mondanám, hogyha nem zavarnak a wp apróbb problémái, 1-2 app furcsasága, akkor inkább a 730-at vedd.
én holnap váltok Lumia 1020-ról iPhone 5S-re. nekem jobban bejön az iOS, de pl. a navigáció nekem is egy elég nagy érvágás a fotózás illetve a Mixradio mellett. ha az iTunes radio-nak is lenne olyan funkciója, hogy a rádióállomásokat offline is lehetne hallgatni, akkor csodás lenne...dehát nem...bár ahogy hallom, ms a mixradio-t is kinyírta, így a jövője kétes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!