Windows Phon vagy Android?
Figyelt kérdés
A WP. olcsobb talán mint az android de joo is? Eddig androidos voltam de már változtatnék de nem vagyok benne biztos :) meik a "jobb"?2015. márc. 25. 19:17
1/8 anonim válasza:
Android ! Azért mert több alkalmazás van az androidhoz
2/8 Tengor válasza:
A WP-nek hiányos, silány a szoftver áruháza. (10+ kamu Google Chrome van, de nincs olyan FB kliens, amit el lehetne forgatni, hogy ne álló helyzetben kelljen gépelni)
Félnek rá fejleszteni. Nem egy helyen láttam: "Használd a kliensünket: Android, IOS" WP? Sehol. Egy helyen még BlackBerry klienst is láttam, WP-t nem.
Valaki tudja, hogy az MS mivel üldözi el az appfejlesztőket?
3/8 A kérdező kommentje:
De egy csomo hülye alkalmazás ami nem ér semmit! Valami konkrét dolog sajnos nem tudok donteni.
2015. márc. 25. 19:26
4/8 kérdező.. válasza:
Attól függ mennyit szánsz rá?
6/8 A kérdező kommentje:
Én 80.000Ft-ra gondoltam
2015. márc. 25. 20:13
7/8 kérdező.. válasza:
Moto G 2014 60k-rt nagyon megéri.Vagy 80k-rt nexus5/Lg G2 ha tudsz szerezni.
8/8 Tengor válasza:
Semmit érő alkalmazások a WP-re is vannak. Anno mikor megkaptam az én telefonomat naiv módon azt hittem, hogy majd teszek rá Chrome v. Firefox böngészőt. Ha 15 fake Chrome böngészőt nem találtam mindenféle nevekkel (ChrOm, Chr0m, stb) akkor egyet sem. Aztán bele kellett törődni, hogy vagy azt használom amit az MS ad, v. semmit (igen van pár másik böngésző, ami mind az MS böngészőjére alapul, csak átskinezik és hasonlók, de az alap ugyan az)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!