Windows phone vagy android?
Aki gyalázza a Windows Phone-t, az két ok miatt teszi:
1. Csak képen látott olyat
2. Százmillió értelmetlen appot akar felrakni a telefonjára, rootolni, moddolni, stb. Erre a WP tényleg alkalmatlan. Ha sokat akarsz játszani, felejtsd el.
DE ha olcsón akarsz egy stabil, jól működő, felhasználóbarát készüléket, válaszd a Lumiát.
Én is szintén Andorid párti vagyok, és a Samsungok tényleg nagyon jók.
Ami az Android mellett van:
1.Ingyenes plusz nyílt forráskód, ezért bármikor ingyenesen te magad tudod telepíteni.Ingyenesen letölthető hozzá bármikor a legújabb operációs rendszer (frimeware a helyes kifejezés telefonoknál).
2. Rootolható egy ilyen telefon extrémen felokosítható (a hackerek svájci bicskája).
3.Rengeteg speciális APP van amivel mivel nyílt forráskódú magát a rendszert is gyakorlatilag kényed kedvedre modosíthatod.Olyan szinten okosítható hogy egy sima internet előfizetéssel egy routerrel mobil előfizetés nélkül ingyen tudtok rokonokkal dumálni.hackereknek MAC cím változtatás,IMEI cím változatás,végponti titkosított telefonbeszélgetések amit le se tudnak hallgatni,kényes adatok fellülírása,.Olyat nem tudsz kitalálni amit nem tudna.
4.Minden ha fel is lépne bármilyen szoftveres hiba mivel usb ről tiszta telesítést lehet csinálni minden szoftveres problémát javíthatsz.
6.alapon full extrás és barátságos kezelőfelület.
7.Az Androidok Linux alapúak ami kis rendszerigényű gyorsak,zökkenőmentesek,ingyenesek,.
8.Megfizethető áron kapsz egy számítógépnek megfelelő telefont és nem egy butított Windowsal küszködsz ami ezt azt meg amazt sem tudja (még a leg alapabb dolgokban sem).
9.A Windows 8 –at utálják mint a sz-t,windows 7 elavult és buta,windows 10 még nincs és a tesztverzió is egy összetaknyolt valami.
10.A microsoftos telefon minden csak nem márka és minőség.
Én semmilyen egyedi operációs rendszerű készüléket nem vennék meg. Ma már elavultak és ezekre eléggé csak ha van is csak a gyártó által kiadott céges programok vannak.A Windows operációs rendszer nem ingyenes. Mobilon meg nem valami okosítható.Én meg a Windowsal szenvedtem de nagyon sokat soha többé.Ha valamit nem tud sok esetben okosítani sem tudod úgy mint egy Androidot.Az Android többféle változatban sokféle platformon elérhető.Akár milyen funkciót nézek nekem rohadt kényes az ízlésem és mindent tud.Teljesen alap beállításon okosítás nélkül is rohadtul lényegre törő és nagyon eltalálták a beállításokat.Aki akarja is használni a telefont annak Android.Nekem fél éves a Samsung telefonom és nemcsak hogy egy fikarcnyi hátrányt nem tudnék mondani de egyenesen le vagyok nyűgözve.Volt nekem az egyedi operációs rendszerű LG telefonom,ismerem az egész Windows termékcsaládot. Okos telefonban én a büdös életbe nem vennék valami egyedi operációs rendszerű telefont vagy Windowst. Andoriddal ami nekem van ha hardveresen nincs problémája letöltöd ingyen a szükséges Android frimewaret és szoftveresen nem tudod elszúrni.Akár milyen hülyeséget csinálsz szoftveresen a telefon saját magad által újratelepíthető mint egy számítógép.Egy erős korlátokkal rendelkező telefon meg egy agyon okosítható már zsebben elférő számítógép között meg óriási a különbség.Én jól ismerem a Windowst már asztali gépen is egyre igénytelenebb mobilon meg egy Andoridhoz képest teljesen megvan kötve a felhasználó keze.
Kérdező ha fullos telefon kell megfizethető áron ruházz be egy Androidos Samsungra. Ilyen helyeken mint az Elektro Eord,Euronics, eléd rakják és kipróbálhatod.Ott bitzos benne van fejhallgató USB kábel nem veszi ki a szemét eladó.Körbelehet nézni az interneten mennyi mindent írtak Androidra.Negyedét nem tudod megtenni Windowson mint amire az Android képes.Itt már nem egy telefont kapsz hanem egy multi funkciós szuper eszközt.
Abban az árkategóriában amiről a kérdés szól csak gagyi androidok vannak. És nem mindenki akar/tud kiadni 80-90-100... ezer forintot egy telefonra.
Tény, hogy több alkalmazás van androidra, de ezekből nagyon sok az alap alkalmazás kiegészítőjének a kiegészítője, skinje, stb... Pont amiatt, hogy a WP egy zárt rendszer nincs rá annyi hulladék app mint az androidra. Szerintem ez azért nem olyan nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!