Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez igaz? Megtehetik ezt?

Ez igaz? Megtehetik ezt?

Figyelt kérdés

Ha valaki megrongálja a telefonját és garanciálisan elküldik szervizbe és rájönnek hogy,direkt lett megrongálva,akkor beolvasztják és csak a készülék vételárának a felét adják vissza?

Valaki mondta nekem,kíváncsi vagyok hogy igaz-e?

2015. márc. 24. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez jó nagy hülyeség, mert arra semmiféle garancia nincs, kiszámlázzák szerintem!
2015. márc. 24. 17:35
 2/2 Csabesz80 válasza:

Beolvasztják?? :) Nem igaz :)

Viszont ha fizikailag rongálsz meg egy telefont arra úgysincs igazán garancia. Teljesen mindegy, hogy szándékosan csavarhúzóval töröd be a képernyőjét vagy véletlen ejted le egy kőre.

Kivétel itt ha vásárláskor kötsz rá ilyen garanciát. Bár ott meg, hogy tudnák kideríteni, hogy szándékosan rongáltad meg? Meg minek rongálnád meg szándékosan? Hiába javítanák ingyen, te is csak rosszul jársz mert addig se tudod használni.

2015. márc. 24. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!