Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem Kéz alól egy Galaxy...

Vettem Kéz alól egy Galaxy Ace 4-et, de letiltotta a szolgáltató. Mit tudok vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Jó tudod...tudom jobban kellett volna vigyáznom stb... Nem az első ilyen vásárlásom, de most megszívtam ez van nem kioktatásért jöttem. Az érdekelne hogy hol tudnám megcsináltatni ki milyen helyet ismer? Tudom hogy nem épp legális úgyhogy most erre ne térjünk ki csak az írjon aki tudja mit lehet vele csinálni, vagy hogy hol vállalják hogy elintézik hogy jó legyen.

Előre is köszönöm

2015. márc. 22. 17:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Értem, Hát akkor ha másra nem is Mp4-nek jó lesz... Szerencsére én azért ekkora összeget nem fotdítottam rá. TAnulópénznek jó lesz.
2015. márc. 24. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!