Vettem Kéz alól egy Galaxy Ace 4-et, de letiltotta a szolgáltató. Mit tudok vele kezdeni?
Jó tudod...tudom jobban kellett volna vigyáznom stb... Nem az első ilyen vásárlásom, de most megszívtam ez van nem kioktatásért jöttem. Az érdekelne hogy hol tudnám megcsináltatni ki milyen helyet ismer? Tudom hogy nem épp legális úgyhogy most erre ne térjünk ki csak az írjon aki tudja mit lehet vele csinálni, vagy hogy hol vállalják hogy elintézik hogy jó legyen.
Előre is köszönöm
"nem lettek fizetve a részletek"
Szóval,az illető havonta fizetett a készülékért x ezer forintot,és amikor eladta neked,valószínüleg nem volt kifizetve az az 1-2 vagy akármennyi év amit ő megkötött.
Szóval meglehet hogy ezért tiltották,nemtudom.
Mondta a telenoros nő hogy részletre lett véve a telefon, de aztmondta hogy pontos tartozási összeget nem mondhat.
Én meg mikor találkoztam vele nem említette hogy részletre lett véve és mivel már elég sok dolgott vettem így netről ezért (Sajnos) Jóhiszeműen megvettem
Egyenlőre nem fogod használni ,én egy ipad-del szoptam be , tavaly oktoberben vettem és pár napja jöttek a rendörök lefoglalni,mivel ugyanugy az elado nem fizette a részleteit . Feljelentettem az eladot ,de futhatok a pénzem után (76eFt bukta) ..
Elvileg (és gyakorlatilag is) modosithato az imei száma (igen,modosithato !) ,de ne nagyon csináld meg,mert ha esetleg kapsz egy házkutatást és megtalálják nálad a rendörök igy,akkor nincs az a mennyiségü vazelin,amennyi elég lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!