Manóka20 kérdése:
Hogyan vegyem rá anyáékat, hogy előbb kapjak telefont?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, hamarosan 15 és a szülinapomra kértem telefont. Na most a mostani telóm gondolt egyet és beadta a törölközőt, el is mondtam anyának, mondta, hogy vigyük szervizbe, erre mondtam, hogy semmi értelme erre is költeni, meg később a telefonra. Ma is felhoztam a témát, és azt mondta, hogy addig (szülinapomig) nem lesz telefeonom2015. márc. 15. 18:06
1/5 kérdező.. válasza:
Próbáld meggyőzni őket hogy előre szeretnéd megkapni mert most jött el az ideje és várni nincs értelme és majd szülinapodon akkor nem kapsz semmit.Persze lehet azért nem veszik meg előre neked mert még nincs meg a pénz rá.
2/5 anonim válasza:
Próbáld értelemesen elmagyarázni nekik, hogy az ilyen kispolgári butaságok, hogy pl. villanyszámla befizetés, ebédkészítés, szóval ezek alapjában eltörpülnek a problémád mellett, miszerint nincs olyan telefonod, amivel viríthatnál és ez károsan befolyásolja az érzékeny kis lelked feljődését. Ha erre sem adják be a derekukat, jöhet a konyhakés meg a golyószóró, mert már csak azt érdemlik.
5/5 A kérdező kommentje:
nekem azért kellett a telefon, mert a másik tönkre ment, nem azért h villogjak vele
2015. máj. 16. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!