Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nemsokára új telefont szeretné...

Nemsokára új telefont szeretnék vásárolni, ki is néztem kettőt ami árban megfelel csak nem tudok dönteni. Samsung galaxy A5 vagy Iphone 5c? Bárki bármit mond, kérem magyarázza meg hogy miért az.

Figyelt kérdés

2015. márc. 15. 00:56
 1/6 kérdező.. ***** válasza:
Egyik jobban túl van árazva mint a másik...
2015. márc. 15. 07:36
 2/6 anonim ***** válasza:

iPhonet nem vennék soha főleg nem egy műanyag gagyit.

A5 jó választásnak tűnik de jelen esetben az 5chez képest.

2015. márc. 15. 11:11
 3/6 Máté Pusztai válasza:
SgA5 egyértelmű hogyha még egy iphonnal nem is (mondjuk szerintem bármelyikkel) ezzel az 5cvel felér! Szerintem mindenképpen az A5 mivel mindenben jobb kamera,aksi,proci,chipsett valamint szerintem az op rendszere is jobb. (Kinek mi) Szerintem jobban eellenél azzal az A5-el mint az iphonnal :D driverben jobb csak az OP rendszer a más. :) az iphone már csak egy divat telefon...
2015. márc. 15. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is A5 van, előtte iphone 4s em volt de ez fényévekkel jobb gyorsabb és az üzemideje is 3xjobb és csupa minőségi fémből épül fel, jó érzés kézbe venni
2015. márc. 15. 15:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az én szívem is jobban húz a samsung felé szóv az lesz :)
2015. márc. 15. 22:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Jól választottam, meg vagyok vele elégedve
2015. márc. 18. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!