Ellopott telefonnal mit kezdjek? Milyen telefont vegyek? Kikötések lent
1. Ellopták a telefonom, de még nem mentem rendőrségre IMEI szám alapján tudják körözni/letiltani? körözni megéri, vagy egyből tiltassuk le, mert úgyse lesz meg?
2. Új telefont szeretnék venni, mert elég gyakran használom.
Irány ár 50.000 ft
Sony a terv, a design miatt
gyors legyen
2gb ram vagy 4 magos proci (kettő együtt nem jönne ki ennyiből)
E3 vagy melyik 4 mag 1 gb ram megéri?
vagy 2 gb ram 2 mag van ilyen telefon?
+ jó kamera
memória szinte mindegy, de véleményeket is szívesen olvasok
MÁS GYÁRTÓK IS SZÓBA JÖHETNEK, de akk normális indoklással
1) Ha iOS, akkor Find my iPhone, ha Android, akkor Android Device Manager: [link]
Esetleg Google Location History, ez mindkét OS esetén segíthet: [link]
Ha egyik helyen sem látod a telefont, akkor esélytelen, hogy meglegyen.
2)
50k-ért elfelejtheted a Sony-t.
Ennyiért Moto E vagy Moto G, esetleg Xiaomi Redmi 2, ha tudsz itthon venni.
Gyorsnak mindegyik gyors, a leggyorsabbak ami ennyi pénzért létezik, nagyon a mezőny elején vannak, a Moto E/G/Redmi 2-őt egy Ferrarihoz tudnám hasonlítani, akkor minden más telefon (Sony, Samsung, LG,stb) egy Renault vagy akármilyen más átlagos kocsi.
2 giga RAM csak a Redmi 2-ben van, igazából ez miatt még én is elgondolkodnék, hogy ha most kéne telefont vennem, akkor melyiket venném. Motorolánál ott van a stock Android, már Lollipop és gyors frissítések, de 1 giga RAM-ból nekem már kezd elegem lenni, szóval nehéz kérdés.
Jó kamera miatt a Moto E kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!