Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek melyik márka a kedvence?

Kinek melyik márka a kedvence?

Figyelt kérdés
Pl: samsung, apple, microsoft stb. És miért? Pl aki utálja miért utálja a samsungot vagy az apple-t (az tuti hogy túl van árazva ez nem is kérdés, de a minősége jó). Nekem most samsung van, nem rossz de kedvencem sosem lesz, a microsoft (vagy nokia) telefonok a kedvenceim, iphone t az ára miatt nem veszek, mert jó, de szerintem nem ér annyit.

2015. márc. 13. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem a House of Staunton a kedvencem.
2015. márc. 13. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Most Samsungom van. Nem egy erőgép, nem is a szívem csücske, de tűrhető.. Meg vagyok vele elégedve, de kedvencem nekem se lesz sosem.

iphone szerintem nem éri meg a pénzt. Egy 60-ezres androidos telefon tud annyit mint pl. egy 5c. De ha feljebb megyek, 120-130 ezres android megüti az iphone 6 teljesítményét, pedig 300 akárhány ezerbe kerül. Annyiban talán jobb, hogy nincs rá olyan gyakori szoftverfrissítés, tehát nem kell gyakran cserélni teljesítményromlás miatt.

WP telefonokkal nincs különösebb gondom. Próbaidőre volt nálam egy lumia 530, meg voltam vele elégedve, bár a csempés témát nem komálom annyira.

Huawei sem egy rossz telefon, de azt nem ismerem annyira.

Személyes kedvencem az LG telefonok, árban is jók és teljesítményben sem utolsók. Most tervezek venni egy g2 minit

2015. márc. 13. 20:13
 3/11 anonim ***** válasza:
htc :)
2015. márc. 13. 20:14
 4/11 kérdező.. ***** válasza:
Motorola és Lg.
2015. márc. 13. 20:15
 5/11 b95 ***** válasza:
86%

Mivel nincs kimondottan egy kedvenc márkám, így inkább összeírok egy párat, és azokat véleményezem.

Amik kimondottan szimpatikusak számomra a különlegességük miatt, az a GeeksPhone, a BlackBerry és a Jolla.

A minőségük és a megbízhatóságuk miatt, illetve a stílusuk miatt a HTC, az LG és az Asus is szimpatikus

A Microsoft, mint cég, illetve általánosságba nézve ugyan szimpatikus, de az eddigi készülékei nekem csalódást okoztak.

A Samsung korábban kimondottan nem volt szimpatikus számomra, de azt el kell ismernem, hogy az S6/S6 Edge végre elfogadható szintet tud hozni!

Az S6 Edge ráadásul sötétzöldben egész jól néz ki.

Az Apple kevésbbé szimpatikus. Ez régebben is így volt, és most is.

Az árazásuk egy dolog, ugyanakkor maga a cég mentalitása és a termékek dizájnja miatt nem kedvelem őket!

A Sony-val kapcsolatban vegyes érzéseim vannak.

Kb. ők a legtöketlenebbek mind közül.

Egyfelől képtelenek jó üzleti döntéseket hozni, ugyanakkor magának a Sony termékeknek van egy sajátos, megnyerő stílusa, ami alapvetően szimpatikus nekem.

2015. márc. 13. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Sajnos én most nem fogok minden márkát léírni, ahoz nekem elég este van.
2015. márc. 13. 21:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajnos én most nem fogok minden márkát léírni, ahoz nekem elég este van.

De ami a legszimpatikusabb az az LG, mint tefonban , mint TV, mint mikró.

2015. márc. 13. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Regen volt, hogy markab*zi voltam es a Sagem volt a kedvenc telomarkam, de ez mar regen elmult. Mostansag inkabb megvan a keret es utananezek hogy mi a legdicsertebb, ami abbol kijon es ha meg tetszik is, akkor teljesen mindegy nekem hogy milyen gyartot ir rajta.
2015. márc. 13. 21:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Ezzel a "melyik a legdícsértebb" témával már megszívtam. Gép témában, de megvettem és ugyan jó, csak mindig tönkremegy rajta valami. Szóval inkább megvannak a márkák amikben megbízok. Ez nem azt jelenti hogy bele vagyok b-zulva 1-1 márkába csak annyi hogy azt veszem amit ismerek. Telefont is hasraütésből választottam, mert a specifikáció alapján jónak tűnt, a célnak megfelel, megbízható, ugyan a samsung sosem lesz a kedvencem de elmegy :)
2015. márc. 13. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
nincs igazi kedvenc max az android .de lenovo nekem bejön van lenovo laptopom 4 éves szervizt soha nem látott ,fél éve kellet egyszer szétszededni kitakaritani és új höpasztázni ezt itthon a férjem csinálta meg ,microsoft mint számitogépeken futo rendszert kedvelem (kivéve windos telefonokat az olyan se jó se rossz nálam ) régen kedveltem nokiákat manapság bár ujra van nokia telefonom 520 de nokia alkalmazásai esetenként elavultak ,apple tulárazott ,zte blade 2 szar volt olyanom is agyon dicsérték még is idegesitő volt .samsungom is volt azal konkrétan semmi bajom nem volt .
2015. márc. 14. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!