Kinek melyik márka a kedvence?
Most Samsungom van. Nem egy erőgép, nem is a szívem csücske, de tűrhető.. Meg vagyok vele elégedve, de kedvencem nekem se lesz sosem.
iphone szerintem nem éri meg a pénzt. Egy 60-ezres androidos telefon tud annyit mint pl. egy 5c. De ha feljebb megyek, 120-130 ezres android megüti az iphone 6 teljesítményét, pedig 300 akárhány ezerbe kerül. Annyiban talán jobb, hogy nincs rá olyan gyakori szoftverfrissítés, tehát nem kell gyakran cserélni teljesítményromlás miatt.
WP telefonokkal nincs különösebb gondom. Próbaidőre volt nálam egy lumia 530, meg voltam vele elégedve, bár a csempés témát nem komálom annyira.
Huawei sem egy rossz telefon, de azt nem ismerem annyira.
Személyes kedvencem az LG telefonok, árban is jók és teljesítményben sem utolsók. Most tervezek venni egy g2 minit
Mivel nincs kimondottan egy kedvenc márkám, így inkább összeírok egy párat, és azokat véleményezem.
Amik kimondottan szimpatikusak számomra a különlegességük miatt, az a GeeksPhone, a BlackBerry és a Jolla.
A minőségük és a megbízhatóságuk miatt, illetve a stílusuk miatt a HTC, az LG és az Asus is szimpatikus
A Microsoft, mint cég, illetve általánosságba nézve ugyan szimpatikus, de az eddigi készülékei nekem csalódást okoztak.
A Samsung korábban kimondottan nem volt szimpatikus számomra, de azt el kell ismernem, hogy az S6/S6 Edge végre elfogadható szintet tud hozni!
Az S6 Edge ráadásul sötétzöldben egész jól néz ki.
Az Apple kevésbbé szimpatikus. Ez régebben is így volt, és most is.
Az árazásuk egy dolog, ugyanakkor maga a cég mentalitása és a termékek dizájnja miatt nem kedvelem őket!
A Sony-val kapcsolatban vegyes érzéseim vannak.
Kb. ők a legtöketlenebbek mind közül.
Egyfelől képtelenek jó üzleti döntéseket hozni, ugyanakkor magának a Sony termékeknek van egy sajátos, megnyerő stílusa, ami alapvetően szimpatikus nekem.
Sajnos én most nem fogok minden márkát léírni, ahoz nekem elég este van.
De ami a legszimpatikusabb az az LG, mint tefonban , mint TV, mint mikró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!