Szerintetek melyik a legjobb mobil márka?
Én a Sony-t mondanám, persze van sok jó telefonmárka rajta kívül. Kinézetre nagyon tetszenek a Sony telefonok, jó minőségük van stb.
Ott van még az LG, bár nem volt még ilyen telefonom, de szerintem az is jó.
Nem tudnék legjobbat mondani.
HTC-t imádom, mert nagyon prémium, a HTC Sense gyönyörű és gyors, és tényleg minden téren figyelnek a telefonjaikra, de ezekből is max a One szériát venném meg.
Motorolát imádom, mert közel érintetlenül hagyják a stock Androidot, ezáltal elég durva sebességeket és üzemidőket tudnak elérni, megfizethető áron.
Nexusokat imádom (bár ez nem kifejezetten egy márka), hisz ez a Google/Android referenciamodellje, de a Google nem tudom hogy gondolta komolyan a 6"-es Nexus 6-ot, egy Nexus 5-nek 3000 mAh-ás aksival az emberek 95%-a jobban örült volna.
A Sony-ba bírom, hogy figyelnek az üzemidőre, nem raknak bele feleslegesen QHD kijelzőt a mobiljukba (bár Z4-be állítólag az lesz, de legalább nem Snapdragon 801 fogja hajtani), de elég gáz, hogy félévente kiad egy új mobilt.
Nokia-t is nagyon bírom, minőséget csinál mind hardveresen, mind szoftveresen, de alkalmazáshiány miatt nem tudnám használni egyiket sem, pedig tényleg tetszik.
iPhone-ba a kamerát bírom nagyon, ezen kívül nagyon antipatikus az Apple, meg a fanboyok akiket termel.
Xiaomi-t szintén szeretem, nagyon olcsón ad jó hardvert, MIUI is jó, csak Kínán kívül nehezen kapható.
OnePlus-t nagyon bírom, a OnePlus One kb az egyetlen telefon számomra, ahol nincsenek kompromisszumok.
És még lehet tudnék párat írni.
Kedvencem nincs és nem is lesz, amelyik márka épp jókat csinál azt szeretem, de egy telefont sem fogok az miatt megvenni, mert egy bizonyos márka.
Samsung!! Csak jó tapasztalatom van ezzel a márkával. Es nem véletlenül vezeti az eladasokat olyan rég óta.
Annyi ember pedig nem lehet hülye hogy szart vesz ..!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!