Iphone fugetlenites?
en belgiuba vagyok vettem egy torott iphone egy ismerosomtol azt mgcsinaltam bekapcsoltam es akkor tudtam meg hogy T-mobil os szoval katrya fuggo ez hogyan tudnam fuggetleni?
ha jailbreak ezem akkor fugetlen lessz vagy az nem segit?
még a 4-es iphoneont én lazán kitudtam függetleníteni otthon egyedül, pedig nem voltam egy számítógép zseni.
A jailbreak az más, ha felteszed akkor csak feltöröd az ihpnone-t de nem lesz független.
több megoldás is lehet...de 3-as se egy óriási szakértő...
1-es hivatalos. az eredeti tulaj elviszi a szolgáltatóhoz, és 15ezerért kifüggetlenítik.
2-es függetlenítő kártyák. körülbelül szintén 10-15ezerbe kerülnek, és iOS függők, szóval nem frissítheted a telót, mert utána nem lesz jó a frissebbel.
3-as a jailbreak utáni szoftveres függetlenítés...
ez meg most nincs...iOS 7 óta nem csináltak szoftveres függetlenítést, szóval kihúzható
4-es félhivatalos függetlenítés, akár lehet 30ezer Ft is, viszont magyar hálózatfüggő iPhone-oknál nem működik...szóval ezt is elfelejtheted...úgyhogy ennyi :D
lehet okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!