Mennyiért lehetne eladni édesanyám 9 hónapos gyönyörű állapotban lévő, fóliázott, fehér iphone 5 c ( 8gb) tipusú, t- mobile függő készülékét?
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 12:04
1/6 anonim válasza:
nézz használt dolgokat árusító oldalakat pl olx, vatera stb. ezeken nézd meg kb mennyiért vannak ezek a telefpnpk és annál valamivel alacsonyabbért add el.
2/6 anonim válasza:
igen, ez attól függ, hol laksz elsősorban. vidéken kicsivel magasabb áron el lehet adni, mivel vélhetően kevesebben árulnak 1 adott telefont, és olyanok, mint én, meg nagyon kevesen vannak(én nem sajnálom a pénzt arra, ha 200 km-t kell utaznom valamiért, amit meg szeretnék nézni vásárlás előtt).
egyébként 60-70ezer körül talán el lehet adni, de én például kifejezetten lebeszélek mindenkit arról, hogy 8 gigás iPhone-t vegyen, szóval ez elég nehéz így.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi ! ;)
2015. márc. 13. 15:35
5/6 anonim válasza:
megvan még a telefon? ilyet szeretnék venni :)
6/6 A kérdező kommentje:
Megvan még , és marad is, mert úgy döntöttünk mégsem adjuk el . ️
2015. ápr. 1. 05:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!