IPhone 6 fulhallgato?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy pár napja kaptam iPhone6-ot. Előtte nem használtam...az első nap nem jött kis semmi, de másnap már éreztem, hogy viszket és ég a fülem, az egész tiszta piros. Sok zenét hallgatok. Szerintetek allergiás lehetek a fullhalgatojara? Lehet valamit csinálni?
2015. márc. 13. 06:43
1/15 anonim válasza:
Próbáld meg egy másik fülessel, ha azzal jó és nincs semmi mellékhatás akkor hanyagold az iPhone-ost.
2/15 anonim válasza:
Szerintem inkább nem bírja a füled a kialakítása miatt, mivel más mint egy sima füles. Nekem sem bírta úgy 1-2 hétig a fülem, de aztán megszokta és mostmár semmi bajom nincs. De ha nagyon nem bírod, tényleg próbálj ki egy másik fülest. :)
3/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) Remelem igazad van 2., mert nagyon sajnálnám,ha nem tudnám használni a fülest, mivel annyira gyönyörű...meg a telo is...nem bírok betelni velük:))
2015. márc. 13. 14:38
4/15 anonim válasza:
Ahhh elcsöppentem, verd ki rájuk.
5/15 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok.... De nincs gond...de te gondolom verted mar ki rájuk..a kepukre,mert ugye neked ilyened sose lesz..csak mert normális ember ilyenre nem gondol...csak az olyan egybetegek, mint te ;)
2015. márc. 13. 19:58
6/15 anonim válasza:
Elhamarkodott következtetés anyuci pici lányától, hogy nekem olyan sose lesz, az i6 számomra már túl eltér a megszokott formavilágtól, az 5s pont megfelelő számomra, váltani pár specifikáció módosítása végett nem fogok.
De így belegondolva, talán igazad van, sosem lesz ilyenem, mert NEM kell :)
Ugye milyen egyszerű következtetéseket levonni....(kérdőjel)
7/15 A kérdező kommentje:
Ezt jól megaszontad! ;)
2015. márc. 14. 06:43
8/15 anonim válasza:
Netán nehezedre esik értelmezni?
Ha gondolod, szívesen egyszerűsítem :)
9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem így 17 évesen magasabb végzettségű vagyok, mint te akármikor leszel....;)
2015. márc. 14. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!