Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Iphone 5S készülékem van, nyár óta megvan, úgyhogy több mint fél éves.
A kijelzőn egy kis feketés, barnás folt jelent meg (kb. akkora mint egy ékezet, csak vékonyabb), ami nem kosz meg semmi ilyesmi. Szerintetek mi lehet ez/miért lehet ez? Nagyon szépen a válaszokat előre is!
És esetleg ezzel a problémával vigyem szervízbe, vagy nem érdemes?
2015. márc. 8. 20:20
1/2 anonim válasza:
Ha zavar vidd, vagy ütődés, erős benyomás hatására, vagy készülék belső hibája miatt van. Ha nem zavar ne vidd, ha igen akkor meg igen.
2/2 anonim válasza:
nekem akkor történt ilyen (iPhone 4S) amikor leejtettem, nekem a képernyő sarkában keletkezett ilyen folt, de pár hét múlva már nem láttam a kis akksi jelet.. pixel hibának hívják, és legrosszabb esetben egyre nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!