Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 6 16 GB elég erre?

IPhone 6 16 GB elég erre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Pár héten belül kapok iPhone 6-ot. Nem használtam még hosszú ideig iPhone-t és nem tudom eldönteni, hogy hosszú távon elég lenne-e 16 GB:

.200-300 zene

.10-15 játék

.Egyéb alkalmazások(facebook, messenger, fényképezéshez alkalmazások stb.)

.Nagyon szeretek fényképezni, videózni

Ezek alapján elég lenne 16 GB?

Előre is köszi!:)

2015. febr. 27. 09:22
 1/4 szántóvető ***** válasza:
szerintem nem elég,helyhiányod lesz.
2015. febr. 27. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Hááát, ha nagyon szeretsz fényképezni megvideózni akkor attól tartok nem lesz elég abban az esetben ha az összes fényképet meg videót a telefonodon szeretnéd tárolni. Viszont, ha folyamatosan felrakod a gépre a dolgokat, akkor elég lehet.
2015. febr. 27. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
ahogy a 2-es mondja. fényképezéssel mondjuk még elmegy, de hosszú videókat készíteni vele nem fogsz már tudni. nekem iPad-emen van körülbelül hasonló összetétel, bár inkább nagyobb appokból van több, mint játékból, de durván olyan 3,5 GB szabad helyem van.
2015. febr. 27. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem elég. Nekem is ilyen feltételek vannak, vettem is egy 32gb-os sd kártyát. Már csak félig van rajta hely
2015. febr. 27. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!