Iphone 6-ot szeretnék venni a közeljövőben, szerintetek 16 GB elég?
Figyelt kérdés
Komoly válaszokat szeretnék, előre is köszönöm.2015. jan. 28. 21:37
1/5 anonim válasza:
Attól függ miket szeretnél rá telepíteni
2/5 anonim válasza:
Ha szeretnél sok videót, sok játékot, sok képet, sok zenét, sok más egyéb alkalmazást rátenni akkor nem lesz elég, viszont ha mindenből egy keveset, akkor elég lesz.
3/5 anonim válasza:
ha nem videózol, vagy épp filmezel rajta, illetve nem rakod tele ilyen 1-1,5 gigás játékokkal, akkor simán elég, kb. olyan 7-8 giga szabad hely valószínűleg maradna. én mondjuk ilyen másfél órás videókat készítek, nekem kevés lenne.
4/5 anonim válasza:
Szia!:)
Én is ezen vacilláltam napokig...aztán eldöntöttem, hogy elég lesz nekem a 16GB is. Most 1,5 hete használom...van rajta 6 nagy méretű játék..Facebook,messenger es meg vagy 4-5 egyéb alkalmazás. 30-40 zene meg pár kép (30-40). Es meg mindig ott tartok, hogy a rendszer ugye lefoglalt 4 GB-ot es meg így is van a 12-bol 6...szooval szerintem nekem jó döntés volt a 16 GB...nem tudom te mennyi képet szeretnél meg videót...remelem segítettem 😊😊
5/5 anonim válasza:
Ja es utolsó vagyok...nem fogod megbánni! 😊😊 nagyon jó telefon ...első iPhone-om! 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!