Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lesz a közeljövőben jobb iPhone?

Lesz a közeljövőben jobb iPhone?

Figyelt kérdés
Most a legjobb a 3GS, de nem lesz úgy ebben az évben már új iPhone?
2009. okt. 31. 22:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Mert tervezem hogy beruházzak egyre mondjuk karácsonyra, de amikor megvettem a LG KP500mat majd felrobbantam hogy két hétre rá megjelent az LG Arena és megvehettem volna azt...
2009. okt. 31. 23:04
 2/9 A kérdező kommentje:
(Ezt a telefonomat el akarom adni)
2009. okt. 31. 23:05
 3/9 anonim válasza:

nem hinném max annyiban lesz újjab h többet fog tudni de mire az eljut mo.-ra...és az iphone ban az a jó hogy ma már annyiféle színre mintásra szerélheted a külsejét..érdemes venni :)

de ajánlob a blackberry-stelókat...még azok nagyon divatosak

sok sikert :)

2009. nov. 2. 19:14
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi :D
2009. nov. 2. 22:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Ahha szép, de nekem nem tetszik egyik sem. Főleg az a lényeg hogy nagy legyen a képernyő és érintős. Most hozzá szoktam az érintőhöz, és zavarna ha nem az lenne és a blackberrynek nagyon kicsi a képernyője.
2009. nov. 3. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
A 3GS a nyáron jelent meg szóval leghamarabb jövő nyáron fog újabb megjelenni, mert az Apple egy évben egyszer ad ki új iPhone-t.
2009. nov. 3. 17:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor addig spórolok, aztán majd meglátom mi lesz.
2009. nov. 4. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
most nyáron lesz az iphone 4g,de vegyél inkább htc hd2-őt
2010. márc. 18. 21:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Apple mániás vagyok, iphone mindenképp. köszi
2010. márc. 22. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!