A közeljövőben Iphone 4-et szeretnék venni és lenne pár kérdésem?! értelmes, normális válaszokat várok!
Tehát az lenne a kérdésem, hogy még nem töltöttem be a 18. életévemet és, szerintetek a T-mobile-ba egyedül megvehetem a telefont? Mármint nem kell hozzá felnőtt személy azért, hogy egy 17 éves lány ott hagy 150-160ezer ft-ot?!
Előre is köszönöm a válaszokat, és ha, tudtok akkor véleményeket, tapasztalatokat is szeretnék a telefonról hallani! Köszönöm
nem veheted meg.
:)
max apu-anyu.
leven elofizeteshez es havidijhoz van kotve,ahhoz pedig a papirok melle nagykorusag is kell.
evvan.
"Értesz amúgy a telefonokhoz? Vagy csak megveszed, mert trendi és sok pénzed van?"
17 éves lány, szerinted?
Vagy költői kérdés volt? :)
nincs jobb helye annak a pénznek? márcsak azért mert ezeket a telókat előszeretettel lopják.
Am ha nem előfizetéssel veszed akkor nem kell,de szerintem ha felvillantod előttük a pénzt akkor egy sánta gnóm is lehetsz villanykörtével a seggedben akkor is mosolyognak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!