Iphone 5S 16 GB elég?
Figyelt kérdés
Játék nem menne rá, maximum 10 app, 150 zene és kb 300 kép és pár PDF formátumú könyv. Az IOS miatt kérdezem, hogy a frissítés ráférne-e vagy sem.. :)2015. jan. 29. 20:02
1/5 A kérdező kommentje:
Vagy ha menne is rá játék, akkor maximum kettő, szókereső vagy ilyesmi.
2015. jan. 29. 20:05
2/5 anonim válasza:
Ha komoly játékokat nem töltenél le rá, akkor szerintem "bőven" elég :)
3/5 anonim válasza:
nekem androidos telóm van 8GB beépített + 32 GB kártya...zene és pár játék, illetve könyvek vannak rajta...veszek egy 64 GB-os kártyát, mert kell
a 10 appból meg lesz neked is vagy 50-60 (és tényleg használom is mind, pedig nem lógok annyit a telefonomon)
4/5 anonim válasza:
Ha meggyújtod biztos elég.
Nekem 16gb-os belső memóriám van.
Nem sok kép, azokat folyamat mentem felhőbe, rengeteg zene, pár alkalmazás.
5/5 A kérdező kommentje:
A mostani telefonom Andoridos és ugyanennyi dolog van rajta, és azon bőven van még hely, csak ezért kérdezem..
2015. jan. 29. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!