Ilyen esetben fel lehet mondani a hűséget?
T-fosnál vettem még nem egészen 1 éve mostani Galaxy Ace 3-amat, aminek a tegnapi nap folyamán sikeresen betörtem a kijelzőjét egy nem túl jól irányított dobással... Megnéztem, a garancia természetesen nem vonatkozik törött kijelzőre, készülékbiztosításom meg nyilván nem volt. Miért is lett volna... :'D A lényeg, hogy marha drága volna megcsináltatni, szóval újban gondolkodom. A feltöltősek nagyon drágák, részletre se lehet fizetni, szóval új havi díjasban gondolkodom, de amilyen szemét ez a társaság, 100%, hogy nem mondhatom föl, és köthetek újat... De azért megkérdezem. :D
Amúgy így néz ki a telóm:
1., semmi közöd hozzá... :D És lenne rá pénzem, de nem vagyok hülye, hogy annyiért javíttassam, amennyiért már egy új telót is simán tudok venni.
Utolsó! Én ma beszéltem egy ügyintézővel, és elküldött a halálba... de bemegyek személyesen mindjárt, és akkor az asztalra csapok! :D
Azstalra csapsz? Jól kiröhögnek.
1 éve vetted tehát még van rá 1 év hűséged. Hogy te tönkre tetted a mobilodat az senkit sem érdekel,főleg nem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!