Fontos! Az iphone 5-re szeretnék üvegfóliát (glass protector) mert féltem a könnyen törő üvegét. De néztem, és egyiknél sincs az első kameránál kivágva. Fénykép esetén nem ront a minőségen? Esetleg tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm a válaszokat és minden hasznos hozzászólót felpontozok csak segítsetek!2015. febr. 18. 16:51
2/5 A kérdező kommentje:
Videókban egyik sincs kivágva. Létezik h a kamera ettől a laptól is ugyan olyan minőséget biztosít?
2015. febr. 18. 17:13
3/5 anonim válasza:
azt azért érdemes tudni, hogy ez sem menti meg a kijelzőt, ha szerencsétlenül esik le, ugyanúgy törik vele az egész.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy csodákra képes, nem is várom el azt. De az biztos hogy jobban véd mint egy sima fólia:)
2015. febr. 18. 18:27
5/5 anonim válasza:
fém keretes edzett üveget vegyél, az mindentől megvédi, én is ilyet fogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!