A Sony Z3 compact-nál Első bekapcsolás előtt kell valamit csinálni?
Téves, anélkül is ugyanúgy működik a telefon, csak nem tudsz telefonálni, SMS-t küldeni és mobilnetezni.
Meg kell venni a boltban.
Anélkül nem fog menni.
Lehúzni az átláthatatlan karcvédő fóliát a kijelzőről, mert az csak a csomiban sérülés ellen van.
Dobd bele a SIM-et és kész. Abból sem lehet baj ,ha az akkuját feltöltöd előtte (de ki a frász tudja azt új telónál kivárni? :D).
"Lehúzni az átláthatatlan karcvédő fóliát a kijelzőről"
Azt én inkább úgy szoktam, hogy elviszem a Speedshopba fóliáztatni, és addig rajta hagyom a gyárit. Így egy percig sem tud karcolódni a képernyő.
hátlapra is vegyél fóliát!Mert ez az üveg egy szar ami rajta van,karcolódik,mint állat.Én ilyet vettem rá és max.1 hét alatt megjön:
Már csak azért is érdemes fóliázni, mert (tudom miről beszélek, Z-m van, ugyanez az elöl-hátul üveg) fólia nélkül valami borzalom ujjlenyomatos mindig, rossz ránézni. Védőfólia kevésbé gyűjti az ujjlenyomatokat.
Egyébként hatalmas minőségi különbség van az elő- és hátlapi üveg közt, nekem most nincs rajta fólia sehol (még a Z Sony feliratos gyári kemény fóliája sincs rajta elöl) és az előlap másfél év után is karcmentes, a hátlap meg merő karc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!