Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek, ha eltűnt az első...

Bodjo kérdése:

Mit tegyek, ha eltűnt az első kamera a telefonomról?

Figyelt kérdés
CAT B15 telefonról van szó,bevittem szervizbe,mert beázott,miután kész lett,a telefon nem érzékeli az első kamerát,tehát a nagyobb felbontásút,és a szervizes csaj se tudott vele csinálni semmit... Próbáltam a gyári beállításokat visszaállítani,de nem javult meg... Ötletek?

2015. febr. 15. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Reklamáld meg.
2015. febr. 15. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Vidd vissza, hogy szarabb lett mint vót
2015. febr. 15. 23:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem írtam, hogy ott a csaj kipróbált mindent, először az első kamerát-ment, átkapcsolta a hátsó kamerára-ment, mikor vissza akarta tenni az elsőre,egyszerűen eltűnt... azt mondta, hogy el lehet küldeni szervizbe, de akkor hetekig nem lesz telefonom... azért kérdeztem,hátha itt valakinek volt már hasonló problémája, ha nem is ilyen telefonnal...
2015. febr. 16. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!