Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6 plus vélemények?

Iphone 6 plus vélemények?

Figyelt kérdés
Első iphonom lenne. szeretnék véleményt kapni azoktol akiknek ilyen,vagy sima 6-os készülékük van. mindenröl irhattok, pozitívum,negatívum.

2015. jan. 31. 20:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Áhhhh, nem írtak, csak én
2015. febr. 1. 07:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Én most váltottam androidról 6plusra kellemesen csalódtam.

Tény, hogy vannak akkora "f@$zságok", hogy fogom a fejem néha, hogy miééééért

pl: 1# Ugye zenéket számonként húzod át, mappánként nincs rendszerezés (ezt mondjuk tudtam, felkészültem)

Nekem a zenék nem voltak rendszerezve, szal nincs előadó/album/albumelőadó... Ugye mivel szerettem volna hogy "egy helyre" kerüljenek át kellet írnom egy rakatot xD

[Mondjuk mp3tag progi segítségemre volt de így is sok]

2# A képeket pc-ről csak "szinkronizálva" teheted át, telefonról viszont nincs 1 darab képtörlési lehetőség... az egészet törölni kell ha nem akarod, hogy ott legyen az a kép... (ezt viszont nem tudtam)

Fotózásban én csalódtam, szerintem rondák a képek viszont videózni egész jól tud.

Fülese ami még kifogásolható, nem agybadugós inkább olyan mint a "régi fülesek" egész jól szól, viszont nekem kiesik a fülemből séta közben...

Jailbreak és Tweakek nagyon érdekesek, androidon romozva sem voltak ilyen jó dolgok

Hangszórója szerintem egész jól szól, bár játékközben igen csak le lehet fogni

Gyorsnak gyors a teló, akku is bírja (bár ha olyan vagy mint én akkor is naponta töltés (én pl nem merném elvinni a telót 50% körül, mert mi van ha pont kéne és lemerülne)

Ami nevetséges kiegészítők árai

[link] 1m csak kábel 6ezer...

Sokan mondják, hogy nagy a teló, nekem még a pont jó méret határán van.

Inkább több negatívat írtam, mint pozitívat (azokat ugye látni lehet) talán úgy tűnhet sok bajom van vele, pedig nem nagyon megszerettem, talán androidra vissza sem megyek többet

2015. febr. 1. 10:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Előző, miért írsz olyat ami nem igaz? Az itunesban igenis hozzá tudsz adni egész könyvtárat is. Nekem is van egy többszáz dalból álló könyvtáram amit így egyszerre raktam rá nem dalonként külön. A képeknél pedig rá kéne kattintani a szerkesztés gombra ott akár egyesével kiválaszthatod a képeket törléshez és utána a jobb alsó kuka ikonra kattintva törlődnek is.
2015. febr. 1. 10:13
 14/21 anonim ***** válasza:

Mi nem igaz? Mappánként húztam bele nem számonként akkor is csak a számokat tette bele...

" kiválaszthatod a képeket törléshez és utána a jobb alsó kuka ikonra kattintva törlődnek is."

Tényleg? csak azt felejted el, hogy a kuka ikonra nem lehet kattintani, hiába van ott nem engedi...

2015. febr. 2. 01:31
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
És ilyen marhaságok mellett van aki kifizet 300 ezret egy olyan telefonért ami nem jobb mint a Samsung Galaxy Note 2. Vicc az egész.
2015. febr. 2. 01:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Akkor te csinálsz valamit rosszul. Most megnéztem két különböző fénykép mappában, ahol kijelöltem több tucat képet és külön 1 darabot is, nálam minden gond nélkül felajánlotta a törlést/eltávolítást a mappából.
2015. febr. 2. 06:18
 17/21 A kérdező kommentje:
arról meggyőzni h hajlik az iphone, ha zsebbe hordod, nem nagyon tudtatok meggyőzni, akinek van és irt most, nála nem hajlik, gondolom ha nincs extrém körülményeknek kitéve, nem is fog, lévén h mindenki dicséri az összeszerelését, és a minőségét.Bár igaz h az 1. kommentbe sok képet lehet látni a linken keresztül, de nem mutatják h mitöl is lett olyan a készülék.
2015. febr. 2. 07:51
 18/21 A kérdező kommentje:

Lévén h ez lesz az 1. IOS rendszert futtató telefonom, így biztos meggyűlik a bajom vele, mikor zenét, képet szeretnék telefonra rakni pc-ről. de sztem sok videó van a neten ami segít ebbe, ezektől nem is félek.

Csupán szeretnék pár véleményt TAPASZTALAT ALAPJÁN! H mire is számítsak.

2015. febr. 2. 07:54
 19/21 anonim ***** válasza:

az valóban igaz, hogy akinek nincsenek rendezve a zeneszámai, annak lehet nehezebb az iTunes használata. bár nem tudom...nem csak egyenként lehet behúzni, ki lehet jelölni őket, és egyszerre is lehet, szerintem ez a legnagyobb előnye a szinkronizációs módnak. nekem úgy vannak a zenéim, hogy 1 mappában vegyesen 1-200, plusz az albumok mappánként. ez ugye iTunes-ban ugyanúgy egyben van, szóval kijelölöm az összeset, ami kell, és kész. másolgatás közben meg előbb kijelölöm azokat a fájlokat, amik a vegyesben vannak, utána mappáról mappára ugrálva az albumok között is másolgatom, amik kellenek.

a képek rátétele tényleg gáz iTunes-al...a szinkronizált képeket valóban nem lehet letörölni, csak ugyanúgy iTunes-al...bár szerencsére ez engem nem zavar, mert én csak leszedni szoktam a kamerával készült dolgokat, felrakni nem(vagy ha mégis, akkor ott van a onedrive meg a sok másik felhős dolog, és onnan leszedem a szükséges képet.

2015. febr. 2. 10:50
 20/21 anonim ***** válasza:

"Most megnéztem két különböző fénykép mappában, ahol kijelöltem több tucat képet és külön 1 darabot is, nálam minden gond nélkül felajánlotta a törlést/eltávolítást a mappából."

Igen a fotóknál vagy pedig amint iphone-ról szedtél le így megy, DE ha itunessel szinkronizálsz képet úgy nem (próbáltam ifile-al is törölni mappán belül törölte, de "galériában" még mindig ott van

-------------

15# Hülyeség, attól mert nem 2gb ram van benne, "gyengébb" processzor attól még nem jobb...

Ios jobban van optimalizálva mint az android, nincs tele szarokkal/bloatware-rekkel

--------------

"arról meggyőzni h hajlik az iphone, ha zsebbe hordod, nem nagyon tudtatok meggyőzni"

Engem sem győztek meg, főleg mikor láttam videót, hogy milyen hamar karcolódik az elején az üveg (csak apróbb karcok a vidi alapján), úgy h rögtön fóliáztattam

Meghajlásról pedig minden leüléskor (oldal zseb) megigazítom ne hogy valamit hajoljon nekem XD

Elvileg ezekben a Spigen tokokban kevésbé hajlik

[link]

, de ezek drágák (mondjuk mint a legtöbb Apple kiegészítő 1m usb 5-6ezer forint)

[link] ez pedig 8.5e...

Én tokra nem költenék ennyit... most fogok valamikor Kínából rendelni ebből egy másolatot, majd mondok véleményt, egyelőre csak a régi psp-m tartójába tettem

2015. febr. 2. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!