Iphone 5s vélemények?
Helló, azt szeretném kérdezni, hogy mik a vélemények iphone 5s-rol? Elsösorban azok válaszát kérem akiknek ilyen van. Mik az elönyei, hátrányai?
Megvennétek-e még 1x?:)
Müködik tökéletesen, touch id, app-ok, op. rendszerrel megvagytok elégedve? Mennyit bírja az akku, kevés ill. full használat esetén?
Most egy Nokia c7-em van, de már adja befele a derekát. Reggel kiveszem a töltöröl, mire beérek suliba lemerül, és nem az akksi miatt mert már vettem bele újat, de.....:(
Szóval egy IPhone 5s-t szeretnék:)
Olyan kommentet nem kérek hogy: "Vegyél inkább iphon 6-ot", mert olyat nem fogok:). Am. újonnan venném.
Köszi elöre is az értelmes válaszokat. Megy a zöld kéz :D
Nekem még csak két hete van :-) de nagyon szeretem. Napi 4-5 óra aktív használattal (éjszakára csak lenémítom, akkor sem kapcsolom ki) két napig bírja az akksi. Gyors mint a villám a régihez képest (LG Optimus 7-ről váltottam), szebb képeket, videókat csinál. Touch ID még nincs beállítva, elfelejtettem... Appok jól működnek, IOS 8-ra frissítettem, azóta vannak benne újak is. Fizetős appot is tettem rá, azzal sincs baj.
Szóval, IGEN, megvenném mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!