Iphone 6 plus vélemények?
A lúzer 9mm-rel ne foglalkozz. Szegénynek nincs mivel/kivel játszania és itt éli ki magát.
A nagyseggű disznó amerikaiak alatt persze, hogy elhajlik, hogyha ráülnek. HA RÁÜLNEK!!
Itt van, hogy mennyire strapabíróak az iPhone-ok.
na igen...két féle dologgal van ez a hajlás bizonyítva. egyik a gépes, illetve kézzel való hajlítás..nyilván ez nem életszerű, csak teszt kedvéért...a másik pedig a farzsebben való használat...nem értem, mi benne a különleges :D én sosem tartanám ott, nyilván azért, mert ráülnék...:D hozzá is tartozik persze, hogy ekkora telefont pont azért is nem vennék, mert az oldalzsebemben szűkösen férne el...a kényelem is fontos, nem csak a telefon strapabírása :D
egyébként nem rossz telefon, de nekem a 6 bőven elég lenne méretben.
Még jó, hogy a kérdező direkt kérte, hogy csak olyan írjon akinek van i6-ja, de eddig senki olyan sem írt akinek ilyen készüléke van.
De legalább a buta trollok ide találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!