Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lumia 735 vagy iphone 5s?

Lumia 735 vagy iphone 5s?

Figyelt kérdés
Ha lehet indokoljatok

2015. jan. 30. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Én az iPhone-t javaslom. Nekem van privát iPhone-on és céges Lumia-m, hát én az agyamat eldobom a Windows Phone-tól, annyira logikátlan az iOS után. Persze telefonálásra jó az is, de másra nem is használom. Plusz a telefon is állandóan rezdül egyet, ha visszalépek a fő képernyőre, és nem lehet kikapcsolni (vagy legalábbis még nem tudom, hogy hogyan), kész agyrém.
2015. jan. 30. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Lumiát soha nem cserélném el ifosra, semmi bajom a Windows Phoneval, kb. 1 óra alatt megtanulható.
2015. jan. 30. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Az iOS-hez meg legalább egy hónap kell. De lehet hogy megéri.
2015. jan. 30. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
37%

akinek 1 hónap kell megtanulni egy hülyebiztos rendszert kezelni, az inkább ne használjon okostelót...:D

én is iPhone-t ajánlom...jelenleg wp-t használok, ugyanaz a véleményem róla, mint az elsőnek...

2015. jan. 30. 13:22
 5/7 milan123hh válasza:
8%
Teljes mértékben meg vagyok elégexve az ios el...jelenleg is azt hasznalok...iphon 6 meg van iphon 6+ is ezelodd volt 4/4s/5/5s/5c/6/6+......en az iphont ajanlom mert a wp egy semmit érõ....
2015. jan. 31. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mire akarja használni az ember.
2015. febr. 1. 00:26
 7/7 anonim válasza:
Lumia a király. Az Ifos egy túlértékelt szar. Aki nem ért a WP-hez az egy hülye.
2015. márc. 8. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!