IPhone 5 vagy Lumia 930?
Jelenleg egy 930-am van,nagyon szeretem,viszont az iPhone-nak jobban tetszik a menüje.
Megéri lecserélni,vagy hagyjam meg a lumiát?
Oké.
Akkor megtartom,de megveszem azért az 5-t is :D
Nekem eddig így néz ki az okostelefon pályafutásom:
Xperia S, iPhone 4S, Lumia 930, iPhone 5S
Engem eleinte nagyon megfogott a Lumia, de idővel sok dolog zavart. Pl automatán nem olyan jó képeket csinál, ezért meg kellett tanulnom a beállításokat. A másik kedvencem a "Folytatás..." ami sokszor még kezdőképernyőre ugráskor is előjön. Azt hittem a 2GB RAM-al egy áldás lesz az egész, főleg a 4S 512MB után, ami iOS7 után elég égető lett. Hát, sajnos nálam így is imádta újratölteni a weboldalakat, pedig alig 3 volt nyitva (még ha azt le is számítom, hogy elvesz másodperceket az életemből, akkor is értéket adatforgalmat fogyaszt).
Biztos jobb lett a Denime-el, illetve a Lumia Camera-val, sőt biztos a Windows 10 is sokat fog dobni rajta, de engem visszahúzott a szívem az iOS-hez.
De persze ez csak az én történetem, másnak biztos tetszik.
Én iphone 5s-ről váltottam a nagyobb kijelző miatt,tetszik a nokia meg minden meg is vagyok elégedve vele,de valahogy az iphone 5-5s széria megfogott.
NAgyon tetszik :)
"Nem tudom mi fogott meg rajta"
Ennyi erővel, nem tudom mi fogott meg a Lumia-ban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!