Mire cseréljem a 2,5 éves Xperia P-met?
Mostanában egyre többször lassul a telefonom, megbízhatatlan az akkumulátora, már esztétikailag is rossz állapotban van, meg amúgy sem már egy mai darab, ezért elkezdett érlelődni a csere.
Nézegettem a telefonokat. Nyilván semmilyen téren nem akarok visszalépést. Ez leginkább a PPI-nél okozott gondot, mert nagyobb kijelzőt szeretnék (4,7'-5'), de sok telefonnak nagyon alacsony a felbontása ehhez a mérethez képest.
Fontos lenne, hogy gyors legyen, ne akadozzon, ez zavar leginkább a mostaninál.
Ahogy néztem, 70e alatt valószínűleg nem fogok olyat találni, amilyet szeretnék. Felső határt nem tudok mondani, mert még nem döntöttem el, hogy mennyit szánjak rá.
Melyik telefon éri meg leginkább? Mi lenne az ideális?
Nyilván nem lehet teljesen objektívan válaszolni a kérdésre. Ki mit választan és MIÉRT?
Nem igazán írtál semmilyen feltételt.
Ha csak a PPI és teljesítmény a fontos, akkor Moto G, ez az abszolút legjobb Androidos telefon a középkategóriában, szinte minden téren.
Esetleg ha WP is érdekelne akkor Lumia 735 szerintem már van ennyiért.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Megnéztem mindegyiket, amelyiket írtatok.
#1 Moto G-nek van magyar nyelvű menüje? Gondolom a 2014-esre gondoltál.
#2 Nexus 5 ne túl régi már?
#3 Megnéztem, de az már túl nagy nekem.
#5 A kulcsszavak megadásánál a bal oldali "népszerű témák" sávból válogattam, és mivel kapcsolódik a témához , ideírtam, mint ahogy más gyártókat is.
Nincs magyar nyelv a Moto G 2014-ben de minimális angol tudás kell csak hozzá.
Nem túl régi a nexus 5 még ma sincs jobb nála ennyi pénzért és még 1 évig minimum támogatva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!