Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mire cseréljem a 2,5 éves...

Mire cseréljem a 2,5 éves Xperia P-met?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többször lassul a telefonom, megbízhatatlan az akkumulátora, már esztétikailag is rossz állapotban van, meg amúgy sem már egy mai darab, ezért elkezdett érlelődni a csere.

Nézegettem a telefonokat. Nyilván semmilyen téren nem akarok visszalépést. Ez leginkább a PPI-nél okozott gondot, mert nagyobb kijelzőt szeretnék (4,7'-5'), de sok telefonnak nagyon alacsony a felbontása ehhez a mérethez képest.

Fontos lenne, hogy gyors legyen, ne akadozzon, ez zavar leginkább a mostaninál.

Ahogy néztem, 70e alatt valószínűleg nem fogok olyat találni, amilyet szeretnék. Felső határt nem tudok mondani, mert még nem döntöttem el, hogy mennyit szánjak rá.

Melyik telefon éri meg leginkább? Mi lenne az ideális?

Nyilván nem lehet teljesen objektívan válaszolni a kérdésre. Ki mit választan és MIÉRT?

2015. jan. 18. 21:28
1 2
 11/11 kérdező.. ***** válasza:
Érdekes nekem megvan a 4 óra SOT a nexussal.De most az 5.1 androiddal javul az üzemidő is.
2015. jan. 30. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!