Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? Eddig...

Milyen telefont vegyek? Eddig ezeket néztem: LG L70 NFC, Samsung Galaxy Ace 4, LG L90 Dual (D410), LG L70 (D290N), LG L80 (D331),

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan választ szeretnék, mintha ti állnátok telefon vásárlás előtt.Ti ezek közzül melyiket vennétek? A HTC Desire 610 NFC -t néztem még, de annak már sokallom az árát egy kicsit. :/
2015. jan. 28. 01:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Több havernak is van. VILÁGBAJNOK telefon. Annyi, hogy mivel amoled kijelzős, NE használd max fényerőn, hanem minimum és fél között állítgasd külső fénytől függően, mert idővel be tud égni a státuszsor, ha nagy fényerőn használod állandó jelleggel, és nem vigyázol rá. Partnero GSM-nél 2 év gyári garival 44 ropi, házhozszállítással 46 (G357FZ a típusszáma, náluk Ace Style LTE a típusa, mert két néven ismerik). Ennyiért jobbat sehol, semmilyen márkából nem kapsz.

Játék szempontjából is jó, az Adreno 306 (de még az elődje, a 305 is) itt-ott FullHD kijelzőt hajt meg, akadásmentesen. Röhögve viszi a 480x800-at, és gyorsabb, mint az S5-öm (próbáltuk, megalázva éreztem magam :D ). Nincs olyan játék, amit nem visz el. Veszedelmesem jó teló. (A fényerős dolog fontos a lelki békém miatt :D )

2015. jan. 28. 03:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, az lemaradt, hogy Ace 4, de talán kisilabizálható. :D
2015. jan. 28. 03:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Lg L90.
2015. jan. 28. 04:40
 4/4 Ügyet Lenke ***** válasza:
0%
alapos leírást és felhasználók értékelését is megnézheted a gsmarena oldalon, sőt össze is hasonlíthatod a telefonokat...
2015. jan. 28. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!