Samsung Galaxy A5 vagy Lumia 735?
androidos drágább, viszont erősebb a hardwer, nem olyan stabil értsd (bug fagyás újraindulás önérintések majd rendszer lassulás)szemfényvesztőbb, bonyolultabb, de ezáltal sokkal jobban testre szabhatóbb, több app, bele lehet kontárkodni a rendszerbe, egyszóval nincs annyira jól optimalizálva mint a windows, erősebb hardweres támogatás kell neki és akksi, 1-2 kisebb rendszerfrissítés után nem is foglalkoznak többet a telóval
windowsos olcsóbb, gyengébb hardwer amit ellensúlyoz a prímán optimalizált rendszer, egyszerűbb a rendszer, viszont kötöttebb (mostani élőcsempék mappák szerintem hatalmas fejlődés + jön a win 10) semmi akadás fagyás újraindulás érintés stb., kevesebb app bár minőségben nem mondanám h rosszabbak, sőt...de ez gyártótól is függ természetesen :) nincs annyi felesleges app, a clear black-ért pedig odavagyok az valami hatalmas :D (lumia 735 tulajdonos)
Remélem segítettem, próbáltam objektív maradni, kisebb nagyobb sikerrel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!