Galaxy s4-et megéri venni?
Én egy S5 tulaj vagyok (lehet fújogni), de megindoklom, miért is a Samsung. :)
Egyrészt: Van gyári recoveryje. Ergo, ha megfeküdne a szoftver (nálam 4 év alatt egyszer fordult elő, és akkor is önhibából), akkor wipe data, és gyárira visszaáll. Volt 2 hétig egy xperia tipom, kétszer feküdt meg, lezárt képernyőből néha nem volt hajlandó felébredni, hanem megfagyott, és újraindult (és onnantól nem bootolt be, amíg újra nem raktam a szotfvert géppel.
Másrészt, cserélhető akksis (táskában pótakksi, lemerül > csere, nem vagyok töltőhöz kötve pl. túrán), illetve bővíthető a memóriája.
Harmadrészt az AMOLED kijelző szerintem egy világbajnok dolog, mind üzemidőben, mind színekben, illetve napfényben való olvasásban. (csak nem szabad eszetlen módon max fényerőn használni, mert beéghet a státuszsor, vagy ami sokat van statikusan a kijelzőn).
Negyedrészt: A fizikai home billentyűhöz ragaszkodom.
Volt nekem Ace1, Galaxy W (az S plusz TFT kijelzős párja), S4 mini, és most S5). Ha nem tesz rá az ember eszetlen módon minden hulladékot (antivírus program..... androidra nincs vírus, mert linux alapú a kernelje), és mondjuk kétnaponta újraindítja, akkor nem lehet baja (play újságost, meg play filmeket, illetve a hasonló gyári szutykokat le lehet tiltogatni, az is gyorsít rajta). Alkalmazáselőzményeket is érdemes kihúzgálni. Én Nova launchert használok (play áruházból leszedhető), gyorsabb, mint a gyári touchwiz. Apró, de fontos dolgok, amiket érdemes tudni. :) És jó az S4, csak mivel amoled, érdemes automata fényerőn, -3 álláson használni (vagy manuális mód esetén félfényerő alatt), illetve a nova launcher is sokat dob rajta teljesítményileg.
Köszönöm a kommenteket :) az LG és HTC nekem nem tetszik valamiért. Az LG az tapasztalataim szerint nagyon rossz, egyszer használtam G3-at, akkor is lefagyott :') Es a ui. sem tetszik annyira. A HTC meg nem tudom, talán az is a ui. miatt. Na meg a 4 mp-es kamera sem tetszik nagyon. Lehet hogy a színek stb. szépek, de a felbontás akkor is kicsi. Meg még ott vaz a megmagyarázhatatlan dolog ami miatt nem tetszik se az LG se a HTC (biztos mindenki érzett már ilyet) :')
És egyébként a gsm vonalnál (asszem itt) láttam a telefont 81K-ért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!