Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy s4-et megéri venni?

Galaxy s4-et megéri venni?

Figyelt kérdés
Értelmes kommenteket léci :)

2015. jan. 27. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem 8 honapig volt Galaxy s4-em! Ketszer ejtettem le, es annyira megrepedt az uvege (de tenyleg megrepedt csak) h meghalt. Nem mukodik a kijelzoje. Ki kellene cserelni, de mondtam, h szevasztok. Ennyi penzert veszek egy masikat.

Az en problemaim a kovetkezok voltak vele:

Neha nagyon belassult. Akarki akarmit mond, hiaba a memoriakartya meg a nagy tarhely, vmiert akadozott.

A telefon az elso honapokban magatol ujraindult, anelkul h megkertem volna. Utana abbahagyta, es ugy a 6. honaptol ismet azzal szorakozott, h ujraindult.

A wifink vmiert a haz vegeben nem tul eros, sajna ott a halo, es ez a szerencsetlen telefon nem tudta eszlelni.

Most vettem egy Nokia Lumiat, es vicc nelkul. Wifizek a szobabol!

hm. vmi bajom volt még vele... de most nem ugrik be.

Naja, szoval vettem egy Nokia Lumiat es meg kell h mondjam, felesleges annyi penzt kidobni, ha csak internetezni, telefonalni, whatsappolni, par jatekot uzni akarsz, meg egyeb kisebb dolgokat hasznalni rajta.

Söt, mikor alltam a media marktban, h vegyek egy uj telefont, felfedeztem egy samsungot egesz olcson, es egeszen ugy nezett ki, mint az s4esem volt. De olyan sulya volt, mint egy konek! Olvastam rola par velemenyt es allitottak, h ha galaxy bzi vagy, de nincs penzed, akkor vedd meg csak.

Meg szerintem amugy rettenetesen elszalltak az arak a samsunggal. Ha egy kicsit kikohogok még, akkor vehetnek egy iphone-t. Nem normalisak.

Szoval, vettem 30ert egy Nokia Lumiat, abbol sem a legujabb samsung masolatot :) Es tokre tetszik, h nincs mindenfele felesleges app ratoltve,es atlathato annak ellenere is, h csempés. :)

Meg amilyen appokat en hasznalok, mind letolhetoek windowsra is :)

2015. jan. 28. 16:04
 12/17 anonim ***** válasza:

meg néztem HTC-t es huawei mobilokat is. Nokiara csak azert tertem vissza, mert a batyamnak is van mar egy ideje, es nagyon meg van vele elegedve. :)

Ha nem lett volna neki, akkor vszeg Huawei-t probaltam volna ki, mert van egy ismerosom, akinek meg a HTC fagyott le allandoan. Bar o aztan kihasznalt rajta mindent. :)

2015. jan. 28. 16:07
 13/17 A kérdező kommentje:
Még meggondolom :') a Sony az jó, tetszik is, még a Z1 Compacton is gondolkozok, vagy ha az utolsó kommentekre gondolok, egy lumia 1020 sem lenne rossz :) A HTC-nél meg azért baj nálam a kevés megapixel, mert ismerem magam, egyszer lefotózok valami tájképet és azt képes vagyok a végtelenségig vágni meg nagyítani :') Az iPhone meg drága, nincs rá pénzem. Max 80K-t tudok rászánni plusz-mínusz pár ezer forint. Ahogy meg nézegettem árukeresőn, a 8GB-os iPhone 4s kerül annyiba, de 8GB meg nagyon kevés.
2015. jan. 28. 18:42
 14/17 anonim válasza:

Sony-t semmiképp sem ajánlom. Borzasztó az üzemideje...

LG ről rosszat nem tudok mondani, de túl sok jót sem.

HTC minőségi anyagokat használnak viszont mindíg szenvednek valamiben nagy hiányt. A sensation üzemidőben, a htc One a kijelzőméret és letisztult user interfaceben. a Sense felületük egy rakás szar. Ez az igazság.

Amit érdekelne a htc től az a HTC one M8. Csak hát használtan is 100 körül van. Viszont használtan 80 körül vannak Galaxy S5 mobilok, ips full hd kijelzős, 1 méter mélységig teljesen vízálló,és szép telt hangokat ad a hangszoró. Nagyon kényelmes a hátlap tapintása. A képernyője olyan szép,tiszta bármilyen szögből fényes nappal is hogy ennek riválisa nincs. Egy S4 újonnan van 80 ért,hardver specifikációja megegyezik az S5-el, 0.1 inchel kisebb,igaz véknyabb és magasságra szélességre is kisebb. A méreg drága iPhone meg olyat tud amit egy telefon sem a világpiacon. Elhajolni a zsebedben. xD

2015. jan. 29. 03:39
 15/17 anonim válasza:
Persze ezt az iPhone6 ra értettem. Nem mintha elődei nem lennének egy rakat szar xD
2015. jan. 29. 03:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem borzasztó a Sony üzemideje. Egy töltéssel kibírja másfél napig.
2015. jan. 29. 04:05
 17/17 anonim válasza:

egyik ismerősömnek 1,5 évig s4-e volt, de lecserélte mert sokszor lefagyott,hívásnál is.

ui.: ne vegyél HTC-t! nekem az van, és nagyon utálom...

2015. jan. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!