Samsung Galaxy Ace 3-at megéri megvenni még? +5. e FT. -ért? Mennyire jó vétel mostanság? Kb.2-3 évig használnám!
Figyelt kérdés
Játékra
Fotózásra
Facebookozásra
2015. jan. 9. 16:45
1/8 anonim válasza:
Semmire sem jó, szimplán szar telefon.
2/8 anonim válasza:
Nagyon jó kis teló, abszolút megéri.Bár én inkább Ace 4-et vennék.
3/8 kérdező.. válasza:
Szar az egész ace sorozat is és a szarsung márka is.
4/8 anonim válasza:
NE HIGGY nekik. A válaszolók fele isteníti, a másik fele meg szidja a Samsungot. Én is feltettem nem rég egy kérdést egy telefon vétellel kapcsolatos kérdést, és ott is vita lett. Végül megvettem a telefont, és TELJES MÉRTÉKBEN meg vagyok vele elégedve.
Nem tudom, miért kell szidni ezt a márkát, nem ártott nektek semmit. Kivéve ha behajtókat küldött, elvitték a csibéiteket. Na akkor jogos! :)
Egyébként meg olvass teszteket, olvass utána fórumokon, nézz játékteszteket YouTubeon. Ezek alapján el tudod dönteni hogy meg-e felel neked ez a telefon.
Üdv.
5/8 anonim válasza:
Bocsi, a 3. mondat kicsit értelmetlen lett :D
6/8 anonim válasza:
Támogatom az Ace 3-at! Nekem az van, nagyon jó telefon! A processzora gyors, elég a tárhely számos játék telepítésére, a kamerája autófókuszos és szép képeket készít, az aksi 1 töltéssel rendszeres használat mellett 1-2 napot bír, a kijezője szép tiszta. 1 éve van meg, de még egyszer sem fagyott, semmilyen játéknál. Szerethető telefon, szerintem jó választás.
7/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
Elirtam 35 ezer *
2015. jan. 9. 20:44
8/8 anonim válasza:
nálunk is az van ace3 és ace4 nagyon jó telefon mindkettő. 2 évet kibírnak, de lehet hogy többet is. bár annyit biztos nem mint a régi telók. én klasszikust használok 4 éveset semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!