Sutyi98 kérdése:
Sony Xperia Z3-mat érdemes venni?
Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes Sony Xperia Z3-at? Mert én be mentem a vodafonhoz és ott azt mondták hogy sok vele a baj sokan visszaviszik mert baj van vele. Mi a ti véleményetek tényleg gond van vele?2015. jan. 18. 17:45
1/5 anonim válasza:
Pedig nem igazán van vele semmi baj.
3/5 anonim válasza:
A vodafonnál van egy pár idióta. Persze, hogy érdemes megvenni nekem is ez van és semmi panaszom sincs rá.
4/5 anonim válasza:
A Z3-mal egy baj van. Hogy nem Samsung. És ez is csak a szolgáltatók problémája.
A telefonnal nincs semmi gond. Eddig összesen 2 járt nálam, ebből az egyiknek szoftveres baja volt (lemerült frissítés közben), a másik pedig egy úszkálás után halkan szólt csak. Tisztítás után nem volt vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!