Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek most a Sony...

Mi a véleményetek most a Sony Xperia U-ról? Ebben az árkategóriában (használtan) milyen telefont érdemes venni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 05:51
 1/7 anonim válasza:
Szia! Nekem U-m van egy jó ideje. Szerintem megéri az árát,jó telefon. Gyermekem sokszor dobálta már,repült pár métereket és még bírja. Szép képeket csinál. Pont elfér egy kezembe,nekem ez nagy előny,a nagy tepsisekhez már két kéz kell. Pl fekve netezésre gondoltam :-) Ha van kérdésed írj! Amúgy most cserélem le mert a fiam full betörte az elejét múlt héten ,de mondjuk még így is tudom használni. :-)
2014. dec. 29. 07:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nagyon is hasznos volt. Sokat olvastam, hogy állandóan lefagy meg belassul...Szerinted?
2014. dec. 29. 07:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Oreg, gyenge telefon mar.
2014. dec. 29. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Kicsit sem éri meg az árát, 10 ezer forint már sok érte (igazából akármennyi forint sok érte, semenynit nem ér meg).

Nagyon nagyon régi, lassú, gyenge, régi szoftver, nem tudok róla egy pozitívumot sem írni.

2014. dec. 29. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Áá jó indulatból mondom felejtsd el az a telefont nekem két éve van már meg de az első évben 3-szor volt csak szervízbe. Nagyon be tud lassulni. Össz vissz három jó tulajdonsága van , egész szép képeket lehet vele készíteni , szép a kijelzője , és ahogy az első írta egész strapabíró. De minden más ellene szól.
2014. dec. 29. 12:55
 6/7 marian15 válasza:
nem éri meg mert le szok fagyni es rendeszer hibák is lépnek fol !!!
2014. dec. 29. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is U van, szintén 2 éve. Fagyni viszonylag ritkán szokott, cserébe viszont folyamatosan lassú :D Multitaskingot el lehet vele felejteni, semmire nem elég a RAM.

Nem tudom mennyi pénzt szánsz rá, de egy Lumia 520/530 jobban megérné.

2014. dec. 30. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!