Sutyi98 kérdése:
Érdemes Sony Xperia Z3-at venni?
Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes Sony Xperia Z3-at? Mert én be mentem a vodafonhoz és ott azt mondták hogy sok vele a baj sokan visszaviszik mert baj van vele. Mi a ti véleményetek tényleg gond van vele?2015. jan. 17. 21:12
1/2 anonim válasza:
Úgy látom Z3 ára 130ezernél kezdődik. Ennyiért már egy iPhone-t is tudsz vásárolni ami sokkal optimalizáltabb, mint egy adroidos telefon. Igaz hogy Z3 képernyője nagyobb mint mondjuk egy ilyen értékben lévő iPhone 5s képernyője.
De nem régóta van 5s-em, nem cserélném le más telefonra.
2/2 Balázsik Márk Csaba válasza:
Erdemes! Nekem is az van es teljesen kielegiti az igenyeimet pedig nyustolom rendesen... Rajphonet ne vegyel... Az divat mobil, semmire se jo. Meg a bluetooth t is csak egymas kozott tudjak hasznalni a Rajphone ok... (IphoNe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!