Milyen fiatlaos, csajos telefonokat ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy érintőképernyős, vagy felnyithatós legyen, de az sem baj, ha felcsúsztathatós. Ne csak sima fekete legyen, hanem valamilyen színű. pl.: rózsaszín, lila, kék, vagy bármilyen színű. Ja és ne legyen drágább 35.000 ft-nál, T-mobilnál domino csomagban. Előre is köszi!
14/L
2010. febr. 6. 20:19
21/35 anonim válasza:
23/35 A kérdező kommentje:
hát még nem. de inkább nyúlok a samsung felé :))))
2010. febr. 8. 16:24
24/35 A kérdező kommentje:
bár az lg-nek jobb színe van =)))
2010. febr. 8. 16:25
25/35 anonim válasza:
Szerintem az LG "formája" nem olyan szép, meg a kijelző körül a fekete nem tetszik :S
Nekem Samsung van :) Szép nagyon! :)
26/35 A kérdező kommentje:
igen. mostmár a SAMSUNG A NYERŐŐŐŐŐ :))))
ÉS NINCS VELE SEMMI BAJ EDDIG?
2010. febr. 8. 16:42
27/35 anonim válasza:
Semmi gond vele! :)
Páromnak is nagyon tetszik és szerinte is jó, pedig neki jobb telefonja van (LG Arena - ez drágább is).
28/35 A kérdező kommentje:
hú akkor mégjobban megnyugodtam. szal majd még gyűjtenem kell hozzá és megveszem majd vagamnak szülinapomra :))) már alig várom
2010. febr. 8. 16:58
29/35 anonim válasza:
Előfizetéssel nem engedik a szüleid?
4.000 Ft
utána 1 évig havi 920Ft
A havidíj pedig 1.800 Ft ami lebeszélhető :)
Csak nem szabad sokat beszélgetni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!