Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok nekem érintő...

Ajánlanátok nekem érintő kijelzős telefonokat?

Figyelt kérdés

Inkább samsung és LG közül választanék, de ha másban vmi szépet és téll.jót tudtok akkor az is érdekelne! A lényeg nekem, hogy ezeket mindenképp tudja, legyen benne:

tehát wi-fi,5mpixeles kamera,és vmi csajosabbra gondoltam,szval ne legye fiús.

2010. dec. 6. 14:33
 1/7 A kérdező kommentje:
sony ericsson-t is irhattok,ha vmi jót tudtok:D
2010. dec. 6. 14:41
 2/7 bp1985 ***** válasza:
Galaxy s.
2010. dec. 6. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:

én nem ajánlok neked érintőképernyőst.

miért?

- hamar tönkremegy az érintőképernyője,

- nagyon drágák,

- és általában rosszabb a kamerája mint egy simának

pl.: osztálytársamnak van Lg Optimus-a de az én SE W595-öm sokkal de sokkal jobb képeket csinál.

meg ha betöröd a képernyőkét, akk teljesen használhatatlan lesz a telefon, de ha nem érintőképernyős, akkor még használhatod, max nem látod olyan jól...

szóval én nem vennék érintőst, de te tudod..

2010. dec. 6. 14:47
 4/7 anonim válasza:
Samsung S5230 nekem ilyen van én meg vagyok vele elégedve..
2010. dec. 6. 14:49
 5/7 Fkris ***** válasza:

Utolsó:

Analfabéta vagy?

WiFi, 5mp es kamera, ami nincs abban a "telefonabn"

Egyébként használható wifis telefon az 50 nél kezdődik.

Mondjuk a SE x8 vagy x10mini, Samsung Wave.LG ből nemtudok mondani.

2010. dec. 6. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Ami szerintem kicsit csajosabb, az a SE xperia x10 mini pro :)

Esetleg ha még tetszik akkor Samsung Wave [bár ez nem kifejezetten "csajos"], nekem ilyenem van, én is lány vagyok, szerintem egész jól néz ki, de ami a lényeg: sokat tud :D

2010. dec. 6. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:
fényképezésre fényképezőgépet vegyél ne telefont...a telefon nem arra van...jó van benne kamera, de csak azért, mert az mindig nálad van és ha olyat látsz akkor meg tudod örökíteni...és teljesen mind1 hogy hány megapixel, nem attól függ, hogy milyen jó képeket csinál...egyik hozzászóló írta, hogy érintőset ne vegyél mert hamar tönkremegy meg betörik meg ilyesmi...ez hülyeség...aki normálisan használja annak semmi baja nem lesz...és pl t-mobilenál új telefonra tudsz kötni biztosítást havi 500ft-ért arra az esetre ha betörik vagy leejted, vízbe ejted, akkor kicserélik egy teljesen újra...nekem LG GT540 Optimusom van és számomra eddig perfect...van belőle fehér és rózsaszín és akkor csajos lesz:D
2010. dec. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!