Ajánlanátok nekem wifi-s, érintőképernyős telefonokat?
Kb. 20-30 ezer forintom lenne rá, de az sem baj, ha valamivel drágább.
17 éves lányomnak szeretnék új telefont venni.
Ennyi pénzért...? Vodafone 858 Smart...
Az első két válaszoló olvassa már el, mire is válaszol, ha lehet...
Itt nézz szét, itt a Samsung S5620 Monte 32.900,- Ft, attól nemigen találsz olcsóbbat ( [link] de a wifi-zés helyett a Telenor ad 3 hónapig ingyen 100 MB-os netet és utána is csak 990 Ft/hó túlforgalmazás nélkül ( [link] és így nincs nyűg a wifi-kereséssel, valamint a wifizés rövid időn belül lemeríti a telefont.
Ott neten rendelve, házhoz szállítva, Praktikum kártyával együtt az LG Wink Style T310 21.885 Ft ( [link] szerintem a pénzedhez és a lányod igényeihez ez lenne az ideális választás!
Előző vagyok, találtam jobbat 22.390-ért:
[link] :)
Csak minden telefon amit írtál hihetetlenül megbízhatatlan, szériahibás, kezelhetetlen képernyőjű stb.
Mondjuk Move by t-mobile, Vodafone858 845 smart, és talán a Huawei U8500. De csak mert olcsó. A Vodafone 845 meg 858 smart 20.000 és FÉNYÉVEKKEL JOBB mint a Monte a Star 2 és a teljesen megbízhatatlan, kezelhetetlen, szériahibás Star-nál.
Amiket én írtam androidosak. De ha 5.000-et hozzáraksz akkor 35.000-ért Xperia X8.
Akármelyiket amit leírtam csak ne azokat a szériahibás kezelhetetlen rezisztív képernyőjü Star-t meg Star 2-őt, se corbyt, se montét (de ez csak rezisztív miatt) meg a wink stylet se (rezisztív képernyő miatt)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Magamnak a Samsung S5260-at néztem ki... de azt már nem lehet kapni (vodafone-s vagyok). Csak rendelésre, de úgy fél évet kellene rá várni.
A Vodafone telefonokra azt mondják, hogy egyszerűen sz@arok. Rengeteg velük a hiba.
Hálistennek nem lehet kapni. Ha megvetted volna rossz döntést hoztál volna.
Mi itt soroljuk neked a remek androidos telefonokat te meg kinézel a lányodnak egy nagyon sz*r telefon utódját ami szintén egy kalap kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!