Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Mindenre szeretném használni, a kamera nem fontos, a proci és a ram annál inkább. A kijelző nem kell hogy nagy legyen, tehát főleg a teljesítmény fontos és az ár: újonnan nem szeretném, ha 30000-40000-nél többe kerülne.
Amiket én néztem: HTC Desire 310, ZTE Blade V, Noki Lumia 530. Köszönöm a segítséget!
2015. jan. 9. 22:12
21/21 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy nem lennél boldog de jövőtállóság szempontjából mindenképp jobb választás az Ace 4 már csak az új utasításkészlet miatt is ami még nagyon sokat fog jelentei az 5.0-ban, mivel nem tudom mennyire vagy otthon ilyen témában de az ARMv8(a jelenlegi legújjabb utasításkészlet és az elődje az ARMv7 ami a legtöbb a legtöbb jelenlegi telefonban van(ez nem azt jelenti hogy pl a Z2,Z3,S5,Alpha és a többi ilyen közelébe ér) de pl.:a Z4-ben például már szintén v8-as proci lesz csak persze sokkal erőssebb mint középkategóriába szánt verzió ami az Ace 4-ben van) miatt én úgy gondolom nagyon is megéri ha egyszer benne van a lehetőségek között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!