Milyen telefont vegyek?
Mindenre szeretném használni, a kamera nem fontos, a proci és a ram annál inkább. A kijelző nem kell hogy nagy legyen, tehát főleg a teljesítmény fontos és az ár: újonnan nem szeretném, ha 30000-40000-nél többe kerülne.
Amiket én néztem: HTC Desire 310, ZTE Blade V, Noki Lumia 530. Köszönöm a segítséget!
Blade V-t ne vegyél! Tapasztalatból mondom mert nekem egy idő után nagyon lassú lett, meg állandóan újraindult. Rootoltam is de ugyanaz maradt a helyzet. Most nekem Nokia Lumia 530-om van nagyon megbízható, nem lassul be nem fagy be. Nekem tele van sok ramot igénylő játékkal pl.: Asphalt 8. Ha mellette megnyitok még három játékot még akkor sem akad. A teló négymagos processzoral lett szerelve a Windows Phone 8.1 kiváló. Plusz alapból jár hozza egy ingyenes Navigáció az egész világra. Minden appot megtalálsz ami kell neked. Jó a WiFije, csak az a bajom, hogy csak 3G-t tud. Minden más szempontból is kiváló olcso középkategóriás okostelefon. Ára most az Extreme Digitalnál: 19900 Ft + ingyenes kiszállítás.
Nagyon ajánlom őt!
Kérdező:
1. Úgy emlékszem már egyszer leírtam hogy a telefonokon nincs lehetőség ténylegese rendszer cserére (Lumiára Android, ha még valaki meg is csinálná sose lenne stabil mert a WP nem nyílt rendszer és a Nokia sem hozta nyilvánosságra az ehhez szükséges forráskódokat/infókat) és nem is kell mert példaként az 530-ban csak 512 mb RAM van és ezen bizony az Android csak szenvedne mert annak min 1gb az igénye a megbízható működéshez.
2. így van abban igazad van hogy a WP nem képes futtatni EXE kiterjesztésű fájlokat de ezek helyett van az XAP(ez a WP alkalmazásfájl), de Android esetében is ugyanez a helyzet csak ott EXE helyett APK(Android alkalmazásfájl) van. Azért nem képese egyik se EXE-t futtatni mert(mind a kettő rendszerre vonatkozik):
1. maga az OS nem úgy van megtervezve(hiányoznak/mások azok a szolgáltatások(maga a keretrendszer sem stimmel és nem is kell neki) amik eleve feltétlen szükségesek az EXE futtatásához tovább ezt nem részletezném
2. Az EXE fájlok X86 rendszer(Pl.:Windows, Ubuntu) és ennek megfelelő X86-os CPU kell (pl.:Intel, AMD) A telefonokba és a tabletekbe(tabletek esetében találkozhatsz Intel Cpu-ssal de ez nem azt jelenti hogy az alkalmaz is egy X86 rendszert futtatására) is ARM architektúrára épülő SoC-k(rendszer a Chipen, tehát összevont nagy Chipset/Chipkészlet amibe bele vannak integrálva(nagyjából az összes)a gépekben amúgy különálló vezérlő chipek is) vannak. Szóval az ARM és az X86-os architektúrát ne téveszd össze mert nagyon különbözőek. Remélem sikerült érthetően leírnom.
Közben látom írtál:)
Nem az Ace 3 nem lassú (1,2 ghz dual-core de ami fontos hogy krait 200-as típusú magokról van szó ami sokkal erősebb mint a Cotrex A7/A9) ami hátrány hogy megszűnt rá az offical támogatás viszont unoffical CyanogenMod készül hozzá(CM12 Android version 5.0.1?) itt a facebook oldal ott megtalálod a további XDA-s linkeket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!