Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Mindenre szeretném használni, a kamera nem fontos, a proci és a ram annál inkább. A kijelző nem kell hogy nagy legyen, tehát főleg a teljesítmény fontos és az ár: újonnan nem szeretném, ha 30000-40000-nél többe kerülne.

Amiket én néztem: HTC Desire 310, ZTE Blade V, Noki Lumia 530. Köszönöm a segítséget!

2015. jan. 9. 22:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy ennyi időt szenteltél rám, érthetően és jól írtál le mindent, tényleg köszönöm!
2015. jan. 10. 11:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Akkor Galaxy Ace 3?
2015. jan. 10. 16:46
 13/21 anonim ***** válasza:
A Moto E eleg ismert telo, bar nem orvend akkora nepszerusegnek mint nagytesoja. Custom rom nem tudom ha van ra, de szerintem nem annyira szukseges, hisz majdnem tiszta Android fut rajta. Tovabba a legolcsobb telo, amely megkapja az Android 5.0-t.
2015. jan. 10. 17:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék moto e-t, nem annyira keresett teló (ha rá guglizok alig van találat) a galaxy ace 3 rengeteg helyen szerepel, egy csomó van használtan, el lehet adni, van hozzá driver és rom, szóval azt sokkal inkább, mint a Moto E-t.
2015. jan. 10. 17:26
 15/21 anonim ***** válasza:

Én nekem volt már Ace 3 telefonom és nem olyan rossz az mint amilyennek mondják(a TouchWiz sem) az amit te akarsz szerencsére mind van: rootolás megoldható(és ezután ki is lehet szedni a szükségtelen alkalmazásokat és sok van de azért ezzel óvatosan, mert ha elrontják akkor előfordulhat hogy újra kell flashelni a rendszer/CWM restore ha van), Custom rom(+odinnal flashelhető) készül státusz: 4.4 megállítva hogy gyorsabban haladjon az 5.0, és szerencsére itt nincs ilyen bootloader probléma, de van KNOX ami nem akadályoz meg de a garanciát azonnal elveszi az első módosításnál. A teljesítménye(nagyon fontos hogy ez mind úgy gyár OS+root és aztán kitakarítani/sima gyári OS): én gyakran játszottam rajta erősebb játékokkal pl.: Asphalt 8(default beállítások, nem állítottam át semmit), GTA VC(közép), GTA SA(ezt közép grafikán viszi, de az irányításától a falra mászok).

DE akkor az Árukereső is játszik? Csak mert akkor tudok ennél jobbat.

2015. jan. 10. 18:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Használtan gondoltam venni, minden megoldást szívesen meghallgatok, megköszönök.
2015. jan. 11. 10:03
 17/21 A kérdező kommentje:
Haverom a xiaomi redmi 1s-t ajánlotta, azzal mi a helyzet?
2015. jan. 11. 12:03
 18/21 A kérdező kommentje:
Ennek az árát elnéztem, elnézést
2015. jan. 11. 12:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha 30-40-k a max ár akkor ha megfelel a WP akkor nagyon jó ajánlat lehet a Lumia 535( [link] de akkor le kell mondanod a nem rendeltetésszerű használatról(szoftveres módosítások), és további fontos infó hogy WP-n nem tudsz Original rendszerrel föltenni külső forrásból APP-okat, kizárólag a Windows Store-ból. Hardveresen csak annyit hogy ebbe szerencsére 1GB RAM van ami a WP már nagyobb játékokhoz is elég.

A másik ami már kicsit túllépi a határt de megéri az az Ace 4( [link] Ebben a telefonban egy Qualcomm Snapdragon 410-es van ami 4x1,2ghz-s Cotrex-A53 típusú magvakkal és Adreno 306-os grafikus gyorsítással+1GB RAM. Ez bőven elég az Android megfelelő meghajtásához és ami még pluszban jó hogy mivel ez a CPU 64 bites és ARMv8-as ezért, ha megkapja az 5.0 frissítést(amiben már ki lehet majd használni az ARMv8-as utasításkészletet is).

2015. jan. 11. 13:20
 20/21 A kérdező kommentje:

Az ace 3 és 4 közül szeretnék választani.

Megéri az ace 4-et venni, sokkal jobb az?

Nem lennék boldog, ha most vennék egy ace 3-at és kész?

2015. jan. 12. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!