Ti vennétek 16gb-os iphone 6 plust?
Figyelt kérdés
Csak a méretre vagyok kíváncsi, azt hallottam, hogy 16gb semmire sem elég, még a ota frissítéshez is kevés
Sajnos a hazug telenornál csak 16gb van, karácsonykor még megrendelték a 128-ast most már még 64gb sincs csak 16
Ezért kérdem, köszi a válaszokat!
2015. jan. 8. 16:22
1/3 anonim válasza:
IOS-t nem OTA hanem itunessel kell frissiteni nem foglal helyet és biztonságosabb is.16 gb alapdolgokra elég azért.De ha elkezdesz komolyabb játékokat felrakni elég hamar elfogy.San andreas pl 2 giga.Én 64gb-s vennék az tuti,persze egyböl jb amint lehet
2/3 anonim válasza:
szerintem is alap dolgokra elmegy, nekem kevés lenne, mert sokat videózok, annó ezért cseréltem le az 5S-em 32 gigásra. alapvetően egyébként meg 8-9 giga szabadhelyem volt, amikor nem videóztam, tehát kisebb igényekhez elegendő. iPad-em is 16 gigás, azon olyan 3 giga szabad van, azt használom jobban.
3/3 A kérdező kommentje:
Én inkább több zenét tennék rá, de ha már így is el kell adósítani magam 2 évre akkor ne h már
Sztem inkább kihagyom akkor
Bár nem értem miért tehetik ezt... hirdetik, hogy gyere hülye van amikor oda mész meg mondják, hogy nincs vagy pedig "megrendeljük" aztán 1 hónapmúlva: ja bocsi nem jött meg és nem is fog
2015. jan. 8. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!