Ha ti most választhatnátok egy telefont, vennétek iPhone 5S-t?
Soha nem volt még iPhone a kezemben, de rengeteg videót láttam róla.
Csak androidos telefonjaim voltak eddig, és gondolkozom egy iPhone-on, hogy veszek.
Miért vennétek meg, és miért nem?
Normális kommenteket szeretnék, nem vitát indítani!
nem vennék iPhone-t. hozzászoktam az Android oprendszerhez, és tetszik, hogy szinte bármilyen alkalmazás elérhető rajta, szinte mindent rá (is) írnak.
meg nálam az ár sem elhanyagolható szempont, sajnos, túl drágának tartom az iP telefonokat, az 5S-t is.
5s-em volt , eladtam és 6-ot megvettem.
Már bánom , hiányzik az 5s.
Teljesen jó az 5s :)
Most is 5s-t vennék, mert az iOS egy sallangoktól mentes, stabil operációs rendszer, ami ugyan nem olyan nyitott mint az android, de a korlátai ellenére egy teljes-értékűen használható készülék.
Nem kell azonnal rootolni, később sem kell custom romokkal szórakozni, csak kiveszed a dobozból és használod.
Sokaknak viszont túl nagy fejtörést okoz a szinkronizáció használata, de ha egy kicsit fogékony vagy az újdonságokra, hamar megszokod.
Vannak jobb telefonok is.
Pl a Samsung note 4 , SONY Z3 , Z3 Compact , talán a Z1 is.
Pontositok: Nem biztos hogy jobbak , de az Iphone-al versenyeznek.
3. voltam
jaja
versenyeznek, az tény
csak nagyon le vannak maradva :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!