Üdv! El határoztam hogy még a héten veszek egy jobb telefon . Ma nézegetem a telekom honlapján mi lenne a megfelelő számomra és egy 16 gb Iphone 5 s mellet döntöttem. (? )
Az alap felállás az hogy nem vagyok egy nagy telefon vásárló így a jelenlegi telefonom se egy csúcs model Viszont a probléma az hogy részletre venném és nem tudom hogy pontosan mit tartalmaz a csomag hogy tudnám e fizetni .Tehát akkor arra lennék kíváncsi hogy mennyit kellene fizetnem mivel nem lakom egy olyan helyen hogy csak úgy be tudnék menni a Fővárosba és megkérdezni főleg nem potyára .
Erről a csomagról lenne szó
Tehát akkor mennyi lenne a használható internet forgalmam és ÖSSZESEN mennyi lenne a készülék ára és havonta mennyit kellene fizetnem ?
Válaszokat előre köszönöm főleg ha értelmes értékelhető válaszok lesznek !
(Igen tudom hülye vagyok ehhez a témához be vallom de ki oktatást az értelmi szintemről köszönöm nem kérek )
A kosaram üres, szóval ezt így nem tudjuk meg...
Hívd fel az ügyfélszolgálatot és készségesen el fogják mondani!
**
APPLE IPHONE 5S 16GB
Next Business M havidíjas díjcsomaggal, kamatmentes részletre
2 év hűség az előfizetésre
2 év hűség a Business Net 12 GB netcsomagra
2 év hűség a Next Business M díjcsomagra
Feltételek:
2 év hűség az előfizetésre ?
2 év hűség az általad választott díjcsomagra:
?
e-Pack kedvezménnyel
Next M 2 év 14990 Ft havi díj
Music M 2 év 16690 Ft havi díj
A készülék ára:
Egy összegben
Telekom üzletekben: 39 760 Ft
Online ár: 39 760 Ft
Kosárba
Készülékért leperkálsz 45560-at és a Tied. 45560
Fizetsz 24 hónapon keresztül havi 13460-at. =323040
Összesen 2 év alatt 348600Ft.
#8, ...vagy amíg rá nem teszi a következő IOS-est, amit az Alma elég tól :P (volt már rá példa)
Egyébként egyet értek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!