Üdv! El határoztam hogy még a héten veszek egy jobb telefon . Ma nézegetem a telekom honlapján mi lenne a megfelelő számomra és egy 16 gb Iphone 5 s mellet döntöttem. (? )
Az alap felállás az hogy nem vagyok egy nagy telefon vásárló így a jelenlegi telefonom se egy csúcs model Viszont a probléma az hogy részletre venném és nem tudom hogy pontosan mit tartalmaz a csomag hogy tudnám e fizetni .Tehát akkor arra lennék kíváncsi hogy mennyit kellene fizetnem mivel nem lakom egy olyan helyen hogy csak úgy be tudnék menni a Fővárosba és megkérdezni főleg nem potyára .
Erről a csomagról lenne szó
Tehát akkor mennyi lenne a használható internet forgalmam és ÖSSZESEN mennyi lenne a készülék ára és havonta mennyit kellene fizetnem ?
Válaszokat előre köszönöm főleg ha értelmes értékelhető válaszok lesznek !
(Igen tudom hülye vagyok ehhez a témához be vallom de ki oktatást az értelmi szintemről köszönöm nem kérek )
Volt már iphonom, és az amerikai "hülyéknek" van kitalálva a könnyű kezelhetőség miatt. De amúgy egy nagyon szar telefon, nekem 4-em volt és 5c-m.
De most Nokia Lumia 735.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!